כנראה שבעלי קיבל שפעת החזירים..איזו צרה!! - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אך ורק חום גבוה וכאבי שרירים- הוו טוען שאפילו העיניים שלו- העפעפים כואבים.
החלמה מהירה...
קודם כל שירגיש טוב
דבר שני אם את במכבי ויש לך מכבי זהב תזמיני היום רופא הביתה שיבדוק אותו... במקום ללכת למוקד או מחר לסחוב אותו לרופא... עדיף שרופא יראה אותו כבר ויתן טיפול בכל זאת את בהריון ואם שני ילדים בבית --------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
גם כשמתקררים קשה השרירים כואבים.. לא תמיד יש נזלת... יכול לכאוב באוזניים בשכמות בצלעות בגב ומפרקים בעיקר..
כן יש לי כמובן מגן זהב במכבי, ויש לנו שירות כזה של רופא הביתה- בעלות מאוד נמוכה. השאלה באמת אם הוא יוכל לבדוק אותו לגבי השפעת חזירם או שבטח יפנה אותו למיון...
אני אעשה את זה
בינתיים שישים מסכה על הפנים... ואת השפעת מאבחנים בבדיקת דם בגלל זה המלצתי ללכת למוקד... אבל תתייעצי במכבי הם כבר יגידו לך...
למיטל (טלטול) היתה שפעת חזירים. בכל בית חולים אפשר לאבן את זה, מה קשור ירושלים?
וואי איזו צרה צרורהההההההה שירגיש טוב ויתרחק כדי לא להדביק
אכן אכן גם לי היתה שפעת החזירים
ואי איזה לא נעים אני מקווה שזה כלום [url=http://www.glitterfly.com]
החלמה מהירה, והלואי וזה סתם שפעת
החלמה מהירה!!
רפואה שלמה ומהירה
אוי באסה
החלמה מהירה
החלמה מהירה מהירה
החלמה מהירה לבעלול
שירגיש טוב במהרה!! ומקווה שזו לא שפעת החזירים
ה' ישמור אותך נסיך של אמא! "נושאת עיניי אליך למרומים..שלח נא ברכתך הו אלוקים.. ברכני ותן לי כוח, לדעת להבליג וגם לסלוח עשה שלעולם לא אפול, לא אמעד ושיותר לא אשאר לבד..."
מירי
ואיי מיר ממש מקווה בשבילכם שלא, זה מה שחסר לך עכשיו, אני הייתי מתעקשת שיבדקו אותו ולך שולחת