האם אתן הולכות לסידורים.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עם הקטנטנים? ואם כן איך הם מתנהגים? ואם לא...למה לא? ומה דעתכן על הנושא....בגדול ?

29 תגובות
עמוד 1
  • כן.
    לפעמים עם שחר לבד- כשהגדולים במסגרות
    וגם הלכתי לקניות עם שלושתם יחד ...רק אני והם..
    מכניסים לעגלה וזהו
    http://www.2bhorim.co.il/forum/index.php
  • אם יש מי שישאר לשמור על דנה (ובד"כ האחים הגדולים שלה בבית
  • טלי הרגת אותי,

גם מאיה שלי מחסלת חצי סופר....
  • התגובות שלכן די מעציבות אותי...לא בגל שחס וחלילה אצלכן הם מתנהגים יפה...אלא בגלל שאצלי הוא לא מפסיק לצרוח ועשות לי פדיחות...ולנסות לרדת לריצפה...אז אני אעשה לכן יותר סדר
    לקנות לילד בגדים אתן הולכות איתו?
    להכנס לבדיוק 10 דקות לסופר פארם לקחת כמה מוצרים הולכןת ?
    דקה לסטימצקי לקנות כמה מגזינים?
    להסתובב בקניון רק למטרת קניות? ולא לשם בילוי בגימבורי?
    והכי חשוב לשבת במסעדה או בבית קפה? יש מצב?

• כל מה שרשמת התשובה שלי היא - כן
  • כייף לך...

• גם אצלי שניהם מתנהגים יפה..
    בבתי קפה למשל, תמיד אפשר לתת לו משהו שיעסיק אותו במידה והוא כבר מאבד את הסבלנות
  • בעלי יוצא מהבית לפי 6 כל בוקר וחוזר לרוב ב 20:00....
    מה? לחכות לו? מישהו צריך לדאוג לבית..
    הולכים לכל מקום מתי שבא לי.

מסעדה/בי"ק אין לטל או שחר סבלנות ..בשביל זה יש את הדס שרון נילי שגית יפעת ועוד יפות וטובות (שולי ברחה לנו..) לשבת בשקט בלי עגלות פמפרס ואמא אמא תיקני לי....
  • אני משתדלת לא לקחת את אריאל איתי כדי לא לעייף אותו...
    אם כבר לקחתי אז הוא מתנהג יפה...אבל אם הוא עייף אז פחות...
    אני חושבת שלא צריך לקחת את הילדים לסידורים מכמה סיבות:
    1. לחסוך זמן.
    2. הילדים משתעממים מהר ולכן מתחילים להפריע...
    3. להיות מרוכזים בסידורים ולנסות לשכוח כמה שפחות...
    4. לא לחשוף את הילדים לכל מיני מחלות במיוחד היום...
    5. קצת זמן אישי...גם אם זה לצאת לסידורים...

• לוקחים גם לוקחים, אנחנו אוהבים להסתובב עם נועה
    היא באה איתנו הרבה לקניות או למסעדות/בתי קפה
  • בגדול, אני בדרך כלל לא לוקחת את לינוי לסידורים, ואם כן היא מתנהגת למופת
    [[[
  • לי אין בעיה ללכת עם יותם לסידורים.
    ואני מבינה על מה את מדברת, פשוט אל תתני לו להשתולל שהוא איתך,
    גם יותם היה שמח לרוץ בסופר במקום לשבת בעגלה, אבל חד משמעית אני מבהירה לו שזה לא יקרה וזהו, אחרי דקה של בכי בעגלה הוא מבין שזה המצב ונכנע.
    מה גם שאניתמיד לוקחת איתי בתיק דברים שיעסיקו אותו כמו מדבקות או ספר קטן אוכל כמובן, משאית קטנה..
    ולגבי הבתי קפה - לא הולכת איתו אלא אם כן זה עם יאיר,
    הוא קטן ומשתעממם וזה לא הוגן כלפיו ..
  • נשבעת לכן הילד הזה משגע אותי.....והיום הלכנו לקנות לו בגדים ....קנייה שיהיה לעונת מעבר.....הוא התחלי לבכות שהוא רוצה לצאת העגלה של הבגדים הבאתי לו במבה זה עזר בדיוק לדקה...אחכ הוא ראה משחק רצה לפתוח אותו וכשבעלי לא הסכים הוא התחלי לצרוח כמו מטורף
    אח"כ רצינו ללכת למסעדה הוא התחיל לצרוח אני ובעלי יישר הבנו שאין אפילו מה לדבר...לקחנו טייק אואיי....כל הליכה איתו למקום מסויים בלי סביבה של משחקים וילדים הופכת לבלאגן נוראי....ואני אגלה לכן סוד? מהרגע שהוא התחיל להיות פעיל וכן אני רואה ויודעת שהוא דורש פעילות יותר מסטנדרט....אין לי שום רצון להביא עוד ילד לאחר שהייתי בטוחב שאני יעשה אותם יותר צמודים מצמודים.....וסליחה על החפירה אבל אמא שלי הודיעה לי שהיא יותר לא שומרת עליו עם אני לא בסביבה

• לירוני אמא שלי זו לא אמא שלך במקרה???
    אני עם שחר כמו ת.ז ... חייב להיות עליי או לפחות איתי..
    יותר מחצי שעה היא לא מוכנה לשמוע בכלל..
    מחר בערב אני ובעלי יוצאים לבלות ל-ב-ד פעם ראשונה
    מזה 4 שנים...
  • מיכלי.... את יודעת אבל מה ההבדל היניינו? שאת קלילה ואני כבדה וקוטרית לא סתם כמעט באותו גיל לך יש שלושה ולי רק אחד

• בעיקרון אני הולכת עם שתיהן כי אין לי הרבה ברירות...
    בדר"כ עמית די משתוללת
    אני תמיד משנוררת לה נייר ועט ואז היא יושבת כמה דקות בשקט ומציירת
    עד שנמאס לה והיא ממשיכה לחרב את המקום

• אם אין ברירה - לוקחים את הקטנים ומסתדרים
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • הולכת עם שתיהן, לרוב הן בסדר, לפעמים מתחילות להשתגע ואני דואגת להן לתעסוקה...

• כן, לוקחים אותו איתנו לסידורים, קניות, מסעדות, אירועים משפחתיים ומה לא...
    לא תמיד הוא מתנהג יפה, אבל ככה זה ילדים, זה מה יש, ומי שלא מבין את זה, יש לו בעיה....
    אני מציעה לך שתפסיקי להתרגש מהצרחות שלו.
    ילדים הם יצורים חכמים, הם קולטים מהר מאוד מהן הנקודות הרגישות שלנו ומשתמשים בזה כל הזמן.
    למשל, צרחות.... בכל פעם שהוא יצרח ואת תוותרי לו (כמו לצאת מהעגלה או לקנות לו משהו שבכלל לא התכוונת) הוא ילמד שככה צריך "לשבור" אותך ויצרח בכל פעם יותר ויותר ויותר.
    אבל אם לא תתרגשי מהצרחות שלו, ותשארי רגועה, תסיחי את דעתו וכו', הוא יפסיק עם הזמן עם הטריק של הצרחות.
  • בדרך כלל לא,
    אם אין ברירה אז היא בעגלה והופכת את כל המקומות שאני נמצאת בהם
  • אם אני צריכה לצאת לסידורים שאפשר לקחת את שחר איתי הוא בא איתי

וכיף לנו ביחד.. הוא יודע להתנהג יפה.. ואם הוא לא מתנהג כמו שאני מצפה שהוא התנהג אני אומרת לו... ואז הוא משתדל להתנהג יפה בכל זאת זה ילד לא צריך שהוא יהיה בובה

אני בדרך כלל דואגת הוא התעסק במשהו
    טלי שלא יעשו את דנה עברינית סופרים
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי

• גם אני לוקחת את אופירי איתי לסופר וכאלה מעסיקה אותה עם במבה פתי בר וכו' עד שהיא מקבלת את הג'ננה
  • אני לא הולכת איתם לסידורים מחפשת סידור בשבילהם אחרת זה פשוט סבל בשבילם ובשבילי

• אני משאירה את לינוי עם אבא שלה או גיסתי,
    למה... כי אי אפשר לעשות איה סידורים,
    אם זה חנות בגדים היא נוגעת בהכל, ולא מוכנה לשבת בעגלה!

• נו טוף....אני רואה שיש עוד כמה בלגניסטים כמו המחבל שלי..... הכי יהמם אותי אם מישהי תסר על ישיבה של הבייבי איתה אצל הקוסמטיקאית או אצל הספר....זה יהיה שיא השיאים....

• זה תלוי בתקופה ולאיזה מטרה . כל מיני משרדים וכו' ממש מנסה בזמן הוא בגן כי בטוח לא יהיה לו מעניין . סופר , בתי קפה , חופשות , קניות הוא תמיד איתנו . הוא מת על שופינג בדיוק כמו אבא שלו ןב99 אחוז מןכן למדוד ומשתף פעולה . רק במקרים 'קיצוניים אין לו מצב רוח לזה .
    אמא שלי בדיוק הפוך . לה ,במיוחד עכשיו , יש ג'וק חדש : למה אתם לוקחים אותו יש מחלות וכו' .
    http://www.holdthatpic.com/
  • הולכת איתם... נכון זה קשה ... אבל לומדים להסתדר.. מציבים גבולות, מעסיקים אותם בבמבה או כל דבר אחר...ובעיקר מנסים להבין שהם ילדים

• אם אין ברירה אני הולכת עם שניהם (מעדיפה מאוד שלא למרות שאלעאי קסם של ילד).
    ברוב הפעמים אני הולכת לבד לגמרי!
    או שאני יוצאת מהעבודה מוקדם או שאני ממתינה בסבלנות עד שאורן יגיע הביתה.

• לא הרבה, גם ככה בבוקר היא בגן ואני פנויה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה