צריכה ייעוץ ועידוד :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

ביום חמישי עשיתי סקירה מוקדמת, ויצא שיש לעובר 2 ציסטות במוח בשני הצדדים
    בצד אחד ציסטה ממש קטנה, בצד שני- גדולה 10 מ"מ

הרופא המליץ על ייעוץ גנטי ואקו לב עובר.

רופא הנשים שלי ממליץ על מי שפיר, כי אקו לב עובר עושים רק משבוע 23, וגם ייעוץ גנטי לא יפתור לי את הבעיה.

חלבון עוברי אני עושה מחר ושקיפות עורפית + בדיקת דם נלווית יצאו תקינות

למישהי היתה בעיה של ציסטות במוח?

אני מפחדת לעשות מי שפיר בגלל הסיכוי להפלה

אשמח לתגובות,
    תודה
    You're my heart, you're my soul

20 תגובות
עמוד 1
  • אני לא מבינה בזה רק שולחת לך מלא
  • לא מבינה בזה...
    אני חושבת שתפני יועץ גנטי והם כבר יסבירו לך הכול
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • תודה

• מקווה שהכל יהיה בסדר, ובהחלט שמעתי מלא מקרים שמצאו ציסטות ובסוף הכל היה בסדר. ובקשר למי שפיר גם אני לא עשיתי למרות שהייתי צריכה מחשש להפלה.
    בשורות טובות
  • קודם כל מחזיקה לך
  • אצל הקטנה שלי בסקירה הראשונה מצאו ציסטה במוח ומוקד אקוגני בלב...והשקיפות שלה הייתה 3.3!!
    כבר הלחיצו אותי שבטוח משהו לא בסדר..
    שלחו למי שפיר אקו לב וסקירה מאוחרת מורחבת...אז המי שפיר יצא תקין..האקו לב תקין ובסקירה המאוחרת כבר לא היה זכר לציסטה ולמוקד אקוגני..הם פשוט נעלמו..!! ויצאה לי ילדה מדהימה ובריאה והיא כבר בת 4 חודשים..
    ככה שאל תילחצי..זה כולה ציסטות!!
    אבל אני כן ממליצה ללכת לעשות מי שפיר לראות שבאמת הכל תקין ולהיות בטוחים..זה ממש לא נורא..בהצלחה

• אצלנו בסקירה גם הופיעו ציסטות במח ומוקד אקוגני בלב
    עשינו דיקור מי שפיר ויצא תקין.גם שאר הבדיקות היו תקינות,אבל בשביל השקט שלי עשיתי את הדיקור.

לגבי אקו לב, אם אני זוכרת נכון,עשיתי בשבוע מוקדם מ23 ופעם נוספת בשבוע מתקדם יותר

לגבי דיקור מי שפיר,כדאי לפנות לייעוץ גנטי
  • תודה רבה

• לא מבינה בזה , אבל מחזיקה

• מה ששכחתי לציין-זה מה שהסבירו לי בייעוץ שעשיתי-
    הציסטות הן תופעה די שכיחה בעוברים.רקמת המוח משגשגת בקצב נורא מהיר וחללים פנויים מתמלאים בציסטות שאמורות להיעלם מעצמן (אצלנו בסקירה המאוחרת כבר לא ראו כלום-לא ציסטות ולא מוקד בלב)
  • תודה לכולכן

• אני לא מבינה בזה.
    מאחלת לך שהכל יהיה תקין
    ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • לא מבינה בזה
  • אני חושבת שעוגית צודקת, את צריכה לחשוב מה יותר גרוע בעיניך, הסיכון של לידת ילד חולה חס וחלילה או להסיכון להפלה, ברגע שתעני על השאלה הזו תדעי האם לעשות מי שפיר או לא.
    אני אישית עשיתי מי שפיר עם דניאל וגם בהריון הנוכחי, הבדיקה עצמה לא נוראית בכלל, חשוב לדאוג לנוח כ"כ.

בהצלחה

• יהיה בסדר בע"ה תחשבי חיובי

• את יכולה לעשות מי שפיר בימים הקרובים, אז זה לא שאת צריכה לחכות עכשיו עוד המון
    אצלנו עם אמילי היו ציסטות בצוואר אם אני לא טועה, תודה לאל הצוואר שלה נראה גוטה גוטה
  • תודה לכולכן

• הי
    גם לקטן שלי היו ציסטות דו צדדיות במח בסקירת ראשונה. ממה שהיועץ הגנטי הסביר לי אז, אם זה ממצא יחיד וכל היתר תקין - אין לזה שום משמעות (גם קראתי על זה המון באינטרנט... היה מאמר שזה כ"כ שפיר שמומלץ אפילו לא להגיד את זה לאישה כדי לא להלחיץ אותה). זה גם בד"כ נעלם עד הסקירה המאוחרת. בכל מקרה, מגיעה לך סקירה מאוחרת מורחבת ומכוונת למוח. אקו לב לדעתי אם תעשי תצטרכי לממן לבד.
    וסליחה על הציניות, אבל רופאי נשים נורא לוחצים על מי שפיר... גם בגלל הקטע הכספי וצריך קצת לסנן את זה.
    אני חיכיתי עד אחרי הסקירה המאוחרת עם ההחלטה.
    בהצלחה במה שתחליטי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה