היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
טוב או שהפכתי לריגשי ממש או שאני לא יודעת כבר מה.. אני חודש שביעי הריון מתוסבך מכל הכיוונים (ועוד אחרי מה שעברנו...) קמתי אחרי שחצי לילה הרגשתי לחץ בראש קצת.. כואב לי הראש, הלחץ דם שלי קפץ כרגיל (141/94).. בעלי בלימודים בחיפה בכלל התקשרתי אליו חצי בוכה כבר מלחץ (כן מודה נלחצתי..גם ככה אמרו לי להיות במעקב אחרי רעלת...) בקיצור הוא אומר לי די עם השטויות כולה כאב ראש קחי אופטלגין ותנוחי...התקשרתי לאמא שלי לקבל קצת חום ואהבה
תקשיבי. תבדקי שוב לח"ד. אם עדיין מעל 90 יחד עם כאב הראש הזה מקומך עכשיו בבי"ח. עדיף שיגידו שזה שום דבר מאשר לא תטופלי. לא רוצה להלחיץ אבל עם רעלת לא משחקים. רעלת מסוכנת מאוד לאם, לא לעובר. מקווה שאת מרגישה יותר טוב
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
לדעתי את קודם כל צריכה ללכת לרופא ולבדוק למה כאב הראש הזה, לבדוק שאת באמת לא מםתחת חס וחלילה משהוא
טוב אני לא יודעת מה לעשות לחץ הדם ירד מתחת ל90 הוא בערך 135/87 ממוצע... זה רגיל אצלי... אבל לא יודעת יש לי כאב כזה מוזר לא ממש בראש אלא בעיניים כאילו ממש בגלגלי העיניים מאחורי העינייים (לא יודעת להסביר בדיוק).. כל היום ולא עובר.. אני לא יורדת לרופאמשפחה שלי כי הוא כזה שנטי שנטי או שהוא יגיד לי תנוחי ותשתי מרק או שהוא יגיד לי איתך ועם ההריון שלך אני לא מתעסק....תלכי למיון (הוא כבר עשה לי את זה) והאמת לא בא לי לא בא לי ללכת למיון שעות של בדיקות עכשיו ומה עם ליאני מסכנה שלי לא בא לי לעזוב אותה... אני מחכה שיעבור ניראה לי וניראה מחר מקסימום..לא??
כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא...
לפי מה שאת מתארת זה נשמע עייפות או אולי בלל חוסר בברזל - את לוקחת ויטימנים?
את רואה עיגולים שחורים (או צורות אחרות) בעיניים? לדעתי כדאי ללכת למרפאה - לאחיות או למיון. בסה"כ ע"מ לשלול רעלת הריון צריך לבדוק חלבון בשתן (להשתין על סטיק) ולבדוק שוב לח"ד. הכאבים האלה אותי מטרידים, בעיקר בגלל הסיכון שלך לרעלת. אבל אולי כדאי לדבר עם המוקד אחיות של הקופ"ח שלך. עם חשד וסיכון לרעלת לא משחקים!!!!!!!!!!!!!!!!!
כן אבל השבועיים האחרונים קצת זילזלתי גם במיקרופירין שאני אמורה לקחת ממש חכמה אני אה...
לא אני לא רואה עיגולים או צורות אחרות..
תרגישי טוב...
תודה רבה בנות בסופו של דבר בערב אחרי שליאנה נירדמה לקחתי אופטלגין בעלי עשה לי כוס תה מכל הלב ועבר לי.. ניראה לי באמת עייפות אני לא מצליחה לישון בכלל לא בלילה לא בצהריים כלום ועד שאני כבר נירדמת בלילה ליאן לא נותנת לנו לישון בלילות בכלל אז סביר להניח...