הריון תקין? התחלה של הפלה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    מחזור אחרון היה לי ב-22.8.09 , בדיקת הריון ביתית שעשיתי ב-25.9 ( חודש אחרי )הייתה שלילית וב-2.10 יצאה חיובית.
    ב-7.10.09 - התחיל דימום כבד ( כולל גושים ), בדיקת בטא נתנה 3000 ופרוגסטרון -2.4 . יום למחרת באולטרסאונד ראו שק הריון ללא דופק וללא שק חלמון. הרופא טוען שמתאים לגיל ההריון - 3 שבועות למרות שלפי החישובים שלי אמור להיות יותר מתקדם.המליצו לי על מנוחה ואחרי מס' ימים ב-10.10 שוב התגבר הדימום שכלל גושים . באולטראסאונד שנעשה ב-11.10 עדיין נצפה שק הריון ובדיקת בטא מה-12.10 נתנה תוצאה של 4600 .עד היום סובלת מדימום קל , מנסה לא להתאמץ ...

האם ההריון תקין? יש לי תור לרופא רק שבוע הבא , ואם מדובר בהריון לא תקין מעדיפה שהוא ייפול טבעי , מה הסיכויים לכך?

אודה לכם אם תענו בהקדם
    ענת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה