שאלה משונה ....אבל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך אתן שומרות על הבגדים שלכן? כלומר ....כמה שאני משתדלת לסדר כל שבוע בתחילתו אני מסדרת את רונות הבגדים מחדש....ושמתי לב שבגלל שהבגדים לא מתקפלים ברגע שפושטים אותם הם מתבלים יותר מהר ונהיים סמרטוטיים...איך אתן שומרות על בגד שיישאר באותו רמה שקניתן אותו לאחר תקופה ארוכה של שימוש בו?

8 תגובות
עמוד 1
  • או קיפול כמו בחנות.
    או שאני חושבת להעביר את כל הבגדים שלי לתלייה- אני כבר המון זמן חושבת לעשות את זה! גם את החולצות וגם את המכנסיים.

• דווקא רעיון טוב תלייה....נראה לי לבגדים של בעלינ זה יהיה מציון...

• זה כמו לשאול למה לחם שקניתי אתמול והיה כל כך טרי וחם, לא טרי היום אותו הדבר
  • אגב יש לי רעיון לגבי חולצות פולו ומכופתרות של אורן ואלעאי לאחר הכביסה כדי שאני לא אצטרך לגהץ.
    אני תולה אותן בחוץ לייבוש- על קולב!
  • אבל לחם באמת נועד ליום אחד מקסימום שבוע בגדים נועדו לשנים אם הם איכותיים...זה לא נכון מה שאמרת...

• את לא יכולה לצפות מבגד שקנית לפני שנים שיהיה בדיוק במצב שקנית אותו...נכון שיש בגדים בודדים שכן מחזיקים יפה אבל רובם ממש ממש לא... ולא משנה אם תשימי אותם בנפטלין ותלבשי אותם רק פעם בשנה...כביסה אחת מספיקה בשביל לגרום לבגד לאבד מהצורה המקורית שלו ומאיכות הבד שהיתה לו כשקנית אותו
  • אני תמיד מקפלת את הבגדים שלי
    גם שאני שמה אותם בארגז הכביסה אני לא מקמטת וזורקת
    אלא מניחה במן קיפול כזה
    תולה מיד בסיום המכונה ומקםלת מיד אחרי שהתייבש
    הארונות שלי מסודרים פיקס כמו בחנויות
    אני אוהבתסדר בארונות
    יש בגדים שזקוקים לתליה
    אז לא להתעצל

• מסכימה עם ליאת, כל בד נשחק עם הזמן ועם הכביסות והבגד מאבד צורה. אם מדובר בבגדים שדורדים גיהוץ אני מאחסנת אותם מקופלים ולא מקווצ'צ'ים (אין לי מקום לתלות את כולם מגוהצים).
    בעיקרון אני מקפידה לתלות מיד ברגע שהמכונה מסיימת ולקפל תוך כדי הורדה ממתקן התליה (לעולם לא צוברת ערמות). משתדלת גם לא להרתיח ולסחוט יותר מדי.
    וכמו שאמא שלי תמיד אמרה לי: "בגדים יראו עלייך איך שתתייחסי אליהם"

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה