היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני רוצה להכין עוגה מבצק סוכר ליומולדת של אחיין שלי, מה צריך לקנות ואם אפשר לקבל קצת הסברים איך עובדים עם זה??
מיטל
11 תגובות
עמוד 1
עובדים ממש כמו פלסטלינה ממש לא בעיה אם נידבק לך קצת שימי קורנפולור טיפה תיקני כל מיני צורות שתוכלי לקשט ...
בהצלחה
תודה מותק ואיך אני מדביקה חלקים? עם מים או שיש חומר מיוחד?
מיטל
גם אני אשמח לקבל הסברים.. יום הולדת לאלה בקרוב...
[]
את מדביקה חלק לחלק בלי כלום אם את רוצה נגיד להדביק בצק סוכר על בצק סוכר מניחה רגיל אחד על השני כנ"ל על העוגה את לא צריכה לשים כלום את יכולה לשים קצפת ... ומעל את הקישוטים על הקצפת עצמה
רק על תשימי את העוגה עם הבצק סוכר במקרר כי הבצק סוכר במקרר לא נהיה טוב תעשי כמה שעות לפניי היום הולדת ותשאירי בחוץ
מישהי יכולה להסביר איך מכינים בצק סוכר הכי פשוט? יש טיפים בנושא? אני מתלבטת אם לעשות לאלה או לא זה נראה לי מסובך.. []
זוהר ממי ממש פשוט איך שכתבתי .... לא בעיה קונים בצק סוכר מוכן בחנות את יכולה 2 צבעים ואז לשלב ... כל מיני דוגמאות כנסי לאתרים של עוגות ליום הולדת וקחי רעיונות לדוגמאות
בצק סוכר קונים מוכן...אין שום טעם להכין לבד....להדביק חלק לחלק מדביקים עם מכחול וממש טיפה של מים אחרת זה לא יידבק....עובדים איתו כמו פלסטלינה.... צריכים ללוש אותו טוב קודם על מנת שיתחמם מעט ואז יותר קל לעצב אותו....בשום אופן לא להכניס למקרר כי אז בצק הסוכר מזיע ונהייה מגעיל...אפשר לקנות בצק סוכר בכל מיני צבעים או לצבוע לבד עם צבע מאכל בג'ל - בשום אופן לא צבע מאכל נוזלי מהמכולת...קונים צבע מאכל בג'ל בחנות שמוכרים בה את בצק הסוכר
תודה ליאתי!! אבל אם אני צריכה להכין את העוגה יום קודם? לא לשמור במקרר? זאת עוגה כושית רגילה שאני מתכוונת לצפות בבצק סוכר