אז מי רוצה שאני אהיה המילדת שלה בפעם הבאה?:-))))) - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות סוף סוף אחרי מספר חודשים מורטי עצבים{תשאלו את אחותי איך הייתי..}ואחרי מספר שלבים.קיבלתי תשובה ברוך ה ש....התקבלתי לקורס מיילדות. אני אוטוטו מתחילה ואני מקווה שנויה גם תסתגל במהרה לבקבוק{למרות שניסינו זה לא בדיוק הולך.. בקיצור תחזיקו לי אצבעות וגם לנויה הקטנה{שהיום חודשהולדת 4 ברוך ה. ו...תודה
וואו איזה יופי!!!!!! ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מזל טוב שיהיה בקלות וגם לידות קלות ****************
וווואוווו סחטיין , נשמע מרתק !!! עלי והצליחי ... אני אשמח לפגוש אותך בסיבוב הבא
בנות מקסימות תודה רבהאני בלי נדר אשמח לעדכן,איך הולך מכל הבחינות:-)הקורס מאמינה שבהחלט מרתק אבל לא פשוט הוא נמשך כ-9 חודשים פלוס מינוס ומחולק ל-2 חלק עיוני וחלק מעשי..אבל בכל אופן אני מאמינה שלמרות שלא יהיה קל בהחלט יהיה שווה ואני יעשה את המקסימום לסיים אותו בצורה הכי הכי טובה שאפשר.
אני לא עושה פירסומת לינושקהאבל אם את ירושלמית אז בהחלט יש על מה לדבר.תודה בנות,ותודה טלטול-תמיד יש פעם הבאהאגב אם אני אהיה באזור-הרי הלימודים שלי במרכז אז תהיי בקשר לפחות אני אספק תמיכה נפשית
אני קריית גתית [[[
אל תגידי לי שאת נוסעת עד סורוקה...
מזל טוב ובהצלחה!!!
לא!!!!!!!!!!!!!!!!! לא נוסעים עד סורוקה [[[
בהצלחה!!!
תודה אורית ותודה מירי{בהצלחה שבוע הבאd.com/]
גם אני ילדתי בקפלן ומתכוונת בעזרת השם לחזור לשם לסיבוב נוסף [[[