כמה עוד היא יכולה לספוג ולסבול המסכנונת שלי ? :-( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

6 תגובות
עמוד 1
  • סליחה????????? זה מחדל!!!!! איזה מין דבר זה?
    בתור גננת אני יוגעת שנשיכה זה עיניין של שניה וזה קורה זה קרה ועוד יקרה
    אבל 10 פעמים לאותה ילדה מצד אותו ילד?????איפה הגננת בכל הסיפור
    ואם אותה נשכו 10 פעמים כמה ילדים אחרים עוד ננשכו בדרך??? אולי המקום של הילד הזה הוא לא בכיתה הזו ואם כן אולי הוא צריך טיפול (לא כל נשכן צריך טיפול, זה ברור, אבל זה קצת נראה לי מעבר לנורמה)
    לנשיכה באותו רגע צריך לעסות עם קרח ואז הסימן הכחול לא מתהווה בכלל
    אבל אחרי שכבר יש סימן,,,צר לי אין מה לעשות
  • דבר ראשון את צריכה להתלונן אצל המפקחת ,תתלונני על הצוות
    דבר שני, אני לא הייתי משלימה עם הדבר הזה!! חסר גנים? תעבירי את דניאלה גן וכמה שיותר מהר, במקומך לא הייתי משאירה את הילדה שם אפילו יום אחד נוסף.
    תביני ,נשיכות זה דבר טבעי-אבל 10 נשיכות מאותו ילד והצוות לא נוקף אצבע כדי להרחיק את הילד הזה מדניאלה, זה כבר חמור מאוד וכדאי שתעבירי את הילדה לגן אחר.
  • מה קרה ???

מחקת ולא הספקתי לראות...
    http://www.2bhorim.co.il/forum/index.php

• המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • מה שקורה זה שדנדוש כל הזמן ננשכת בגן ננשכה עד היום יותר מעשר פעמים וכל פעם נשארים סימנים לתקופה וגם המקומות הופכים לכחולים סגולים חומים אדומים ומה שלא תרצו עדין לא עברו הסימנים מן הידיים שיום שישי ורביעי והנה אתמול עוד נשיכה בין הצאוור לחזה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה