גם הילדים שלכם כך? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הבן שלי בן שנה וחצי ועדיין מתעורר בלילה לבקבוק
    []
    []

[]
11 תגובות
עמוד 1
  • בגיל הזה התחלתי לגמול את שחר מבקבוק בלילה

גם בשבילי וגם בשבילו....

אצלנו עדיין יש ימים ששחר מתעורר מוקדם בסביבות 4.5 לקראת חמש מבקש בקבוק וחוזר לישון... עוד איזה שעה....
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • אצלנו זה לא ככה, אבל בהחלט יש מקרים שגם עד גיל 3 ו4 יש ילדים שזקוקים לזה.
    השאלה איך הוא אוכל במהלך היום?
    האם ניסית גמילה בלילה?

• אני בעד לנסות לתת מים ... אולי זה רק צמא.
    בכל אופן אני לא הייתי מתעקשת וזורמת איתו ....
    נדב עד גיל שנה לא שתה כלום חוץ מסימילאק , הוא לא היה מוכן לשתות מים, מיצים, תה בקיצור כלום רק סימילאק . ביום אחד הוא גילה את השתיה הקרה ואז הוא פשוט סירב לשתות סימילאק באמצע הלילה.
    בהצלחה
  • nogaunger נסיתי גמילה בלילה נתתי לו מים לפעמים לוקח מים ויושן ולפעמים מסרב ומתחיל בבכי
    ואני מתועררת ב 6.30 בוקר אין לי כוח להתעקש
    בעלי גם רוצה לישון מתעורר ב 4.30 אז נותנת לו בקבוק וזהו
    לא יודעת מה לעשות
    []
    []

[]
  • נשמע בדיוק כמו רום בגיל שנה וחצי. במשך היום הוא היה אוכל מעולה ובכל זאת בלילה הי קם לפעם אחת אוכל בקבוק וחוזר מיד לישון. עד שהחלטנו שזה מספיק- הילד בן שנה וחצי טוחן כל היום אוכל של מבוגרים, שוקל 12 קילו- מספיק עם הבקבוק! זה רק עניין של הרגל תאמיני לי שהוא לא צריך את האוכל הזה.
    התחלנו לתת מים והוא סירב אז הפסקנו לתת בכלל- במשך כמה לילות פשוט ישבנו לידו וליטפנו וחיבקנו כשהיה מתעורר-הוא עוד לא ידע להגיד מה הוא רוצה ספציפי- ככה עד שזה עבר משעה ערנות לחצי שעה ובסוף היינו רק משכיבים חזרה במיטה והוא נרדם.
    תמצאי לף איזה סוף שבוע להתחיל עם זה כדי שתוכלו להשלים שעות שינה בסירוגין ותגמלו- זה שווה!
  • כן כמו שאמרת הוא לא זקוק לבקבוק
    הוא אוכל הכל
    והוא יודע מה הוא רוצה אם נותנת לו מים הוא זורק את הבקבוק ואומר שהוא רוצה "חלב"
    []
    []

[]
  • גם יותם ככה..
    בן שנה וחצי וקם פעם בלילה לבקבוק
    בזמן האחרון אני נותנת לו מים וזה מספיק לו...
    הלילה למשל הוא רצה גם בקבוק ואחרי כמה ניסיונות של מים נשברתי...

• גל מגיל 5 חוד' לא מתעוררת יותר כדי לאכול בלילה
  • תזרמי, תזרמי

• בייבי שלי בת שנה ו-4 ועדיין קמה לבקבוק אחד בלילה.

בינתיים אני זורמת, היא אוכלת בסדר במשך היום... לא טורפת
  • פופה אצלנו אודיה וכמעט לא מתעוררת בליליה רק ב5 בבוקר לדייסה וחוזרת לישון
    בהצלחה מאמי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה