מה יהיה עם העין שלה?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כמו שכבר סיפרתי לכן - נופר נולדה שתעלת הדמעות שלה בעין ימין חסומה.
    כל היום היא דועמת, והדלקת פשוט שם באופן קבוע.
    4 פעמים הייתי איתה אצל רופא עיניים, כבר קיבלה כמה טיפולים במשחות, בטיפות, בג'ל, אני עושה לה עיסויים ליד העין, מנקה עם מגבונים מיוחדים - וכלום!!
    הרופא אמר לי לחכות עד גיל חצי שנה, שלרוב זה עובר לבד והתעלה נפתחת שהעין גדלה,
    אבל אני מתחילה לאבד תקווה ואני רואה ששום דבר לא משתנה

10 תגובות
עמוד 1
  • ממי זה עובר
    גם למוריה היה שהיתה קטנה
    כל פעם דלקות ... ממש מבאס
    אבל יעבור
  • תודה קרן, אבל עברנו כבר את הטיפול הזה.
    כל דבר שאני שמה לה טוב כל עוד משתמשים בזה, יום אחרי שמפסיקים הדלקת חוזרת

• אני מקווה שבאמת עד גיל חצי שנה זה יסתדר לבד

• מאמי גם לאופירי היה וב"ה זה עבר לה אל תהיי יותר מידי טרודה בזה בע"ה זה יעבור לה כלא היה
  • כל תינוק יש משהו כזה שרק עם הזמן עובר

גם הקטנה שלי מחרחרת וכל אחד מעיר על זה - ועד גיל 3 אני יכולה לחכות שזה יעבור
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • תושתוש באמת מה נסגר איתך מייד הרגע לא בעוד דקה אפילו תלחצי מהשד חלב לצלוחית ובצמר גפן נקי טפטפי לה לעין כול שעה כבר מחר יהיה שינוי אני יכולה לשים כסף שזה יעבוד מיידי

[
    דביר04/02/07
    עירית01/03/77

• מיטלי אני מקווה שבאמת יעבור לקטנה עד גיל חצי שנה קצת סבלנות אבל........................ אם חלילה החסימה לא תיפתח אל תוותרי לרופאים בקלות אצלי לדנדוש יש חסימה מלאה בשתי העיניים של דרכי הדמעות וכמה דלקות עיניים כבר היו אין ספור יום ג' הבא עוברת ניתוח לפתיחת החסימה
  • גם אני התכוונתי להציע חלב אם ... אם את לא מניקה יש לי כבר טיפטפים קלים אני אשמח להעביר לך בקבוקון
  • קודם כל אם לא היה לה את זה היו מעירים על משהו אחר - ככה זה אנשים
  • אויייי..זה בהחלט מעצבן אבל אם כל המשחות לא עוזרות אז אולי תנסי תה בבונג לפחות אני יודעת שחליטת תה קמומיל מאוד טוב לעיניים,מונע דלקות כדי לנסות להפסיד בטוח שלא תפסידי.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה