מישהי יודעת... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עליי ללכת לנחם אבלים. המשפחה האבלה נמצאת בירושלים ואנחנו גרים בקריות מה שאומר שאאלץ להעדר 5-6 במקרה הטוב שאין פקקים. אני חייבת לנסוע עם אופיר - אין מצב להשאיר אותה עם סבתא כי היא יונקת ולא לוקחת בקבוק.
    השאלה שלי היא: האם אפשרי להכניס תינוק/תינוקת לבית אבלים?

[
4 תגובות
עמוד 1
  • אין מניעה בהכנסת תינוק/ילד לבית אבלים.
  • לא רואה סיבה שלא. זה רק לא נעים אם היא בוכה או משהו כי זה לא אירוע... אבל אין לך ברירה ואני הייתי גם לוקחת או לא הולכת. תלוי בקירבה. את נוסעת לבד? אולי תקחי איתך מישהי שתוכל להיות איתה בחוץ כמה דקות כדי שתוכלי קצת להיות נטו בניחום?

שלא תדעו עוד צער
  • תודה בנות.
    אני נוסעת עם בעלי ואין כל כך ברירה אנחנו חייבים שנינו לנסוע.

[
  • תלוי בקשר שלך עם האבלים.

אני הלכתי עם הקטנה שלי לנחם חברה טובה מהעבודה. היא כל כך שמחה לראות אותי ואת הקטנה (כי לא התראינו המון זמן) זה עשה לה רק טוב, קצת הסיח את הדעת......וכשרציתי להניק - נכסתי לחדר פנוי. היה ממש בסדר, אין שום בעיה עם זה.

שלא ידעו צער
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה