היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
גאיה כבר גמולה מחיתולים כבר קרוב לחודש וחצי. מרגע שהיא החליטה שהיא לא רוצה יותר חיתולים זה הלך מהר מכפי שחשבתי . תוך יומיים היא נגמלה וגם בלילה. לא היה שום בעיות גם עם קקי. בימים האחרונים היא מפחדת לעשות קקי בשירותים ואז יוצא מצב שהיא מתאפקת ומתאפקת ואז יש לה עצירות. אני כבר לא יודעת איך לעזור לה , אני מודעת לכך שזאת תקופה וזה יעבור מישהי גם היתה במצב שלי ויכולה לנדב עצה...
תודה לכל העונות
גאיה וקורן שלנו
[] []
18 תגובות
עמוד 1
זה שלב כזה..... שלב בו הם לא בטוחים אם זה פיפי או קקי (לא מבינים בהתחלה בדיוק מה יוצא קודם ומאיפה), מציעה שתמתיני קצת ויכול להיות שזה יסתדר לה, רק להיות סולבנית ולהסביר לה וכמובן שלא לגעור בה שהיא מפספסת. כך בכל אופן היה עם שני כשהיא נגמלה. בהצלחה!! קרן
שיחות שיחות ועוד שיחות היא כבר גדולה ומבינה ,בשקט ושלווה תסבירי לה,שלא נעים שכל הקקי נשמר בפנים וזה עושה סתם כואב עדיף להוציא אך שמרגישים שצריך ובלה בלה בלה ......................הכל ברגוע בלי לחץ, תשחררי זה יעבור כמובן יותר מהר, תראי לה שאין מה לפחד וגם אמא ואבא עושים ככה ,אני מניחה שרפרף מתחת לרגליים של דבירי וזה הופך להרבה יותר נח, אפשר גם להסיח את דעתה בכך שתקראו ספר ****************
**** [
דביר04/02/07 עירית01/03/77
היה לנועם תק' בהתחלה שהוא התבייש לעשות קקי.... פחד מהרעש של הקקי שנופל למים....
תודה!
מורני
גאיה וקורן שלנו
[] []
קקי פרס?? תתני לה פרס על כל קקי
גם לנו זה קרה כשהיא הייתה בגמילה היה פעם אחד שלא עשתה קקי במשך יומיים וחצי ואז התחילה לצרוח מכאבים וסימנה לי שכואב לה בגב תחתון ואז הרופא נתן לנו נר שמשחרר את הקקי כי היה לה עצירות מרוב שהיא מתאפקת ואז הקקי יוצא אחרי 5 דקות לבד והם לא שולטים בזה
לפעמים הכאב מתפרש אצלם כלמשהו שמציק להם ... תבדקי שאין לה תולעים לפעמים יש להם שם תולעים וזה מציק להם לקקי ולפיפי --------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
איפי מה קשור תולעים?.?
גאיה וקורן שלנו
[] []
אני עוד לא מבינה בגמילה אבל היום בדיוק קראתי כתבה בהורים וילדים. שילדים שנגמלו ואז יש להם נסיגה או שוחדים לעשות אז לבקש מהרוא תרופה ואז הם עושים בלי לשלוט. אז אולי תנסי לתת את התרוה ואז אחרי כמה דקות תושיבי אותה היא תעשה ותחבקי אותה תוך כדי או שתקראו לקקי שיבוא. נגה לוחצת על הכפתור(פופיק) אבל אף פעם לא עושה קקי
לנו דווקא עם קקי היה סיפור . לקח לבני הרבה זמן לא לפחד מקקי . בגן הוא לא מוכן לעשות עד היום אבל בבית עם יש חשש לעצירות - ישר מיץ עגבניות - הוא אוהב אותו וזה די עוזר . http://www.holdthatpic.com/
איזו מתוקה
לחברה שלי היה בדיוק ככה, ההתאפקות זה סוג של נסיגה, ככה אמר לה הרופא והמליץ על מנת שלא לפתח עצירות (חוץ מנרות שהוא נתן לה) לתת כפית שמן זית פעמיים יום, זה נגיד, טבעי וגורם לקקי להיות רך אבל לא שילשול.
בלי קשר - התגעגעתי ובהצלחה
הנה מאמי המוצר...מתברר יש גירסת KIDS בטעם בננה
לבת של חברה שלי היה אותו סיפור
וגם להם המליצו פגלקס (מה שמרינה אמרה)
אם גאיה אומרת שכואב לה, סימן שהקקי כבר נהייה קשה ואז הפגלקס יעזור לה.
תתייעצי עם רופא ילדים
תודה לכולן
גאיה וקורן שלנו
[] []
הי מורני!
[
אנחנו במצב דומה... משהו שקצת עזר אצלנו זה שנתתי לו לשכב על הגב ועשיתי לו תנועות סיבוביות עם הברכיים לכיוון החזה, שיפעלו לחץ על הבטן כמו שעושים לתינוקות קטנים כשיש להם גזים, ושרנו "קקי קקי צא החוצה"