nis או כל מי שיכולה ומבינה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך מתבצעת ההרדמה המלאה בתינוקות למה עלי לצפות איך להכין אץ דנדוש לקראת הניתוח? למה לצפות לאחריו? עוד מישהי חוץ מאלה של nis עברה ניתוח דרכי דמעות? ויכולה לתת עצות???????? פחות משבוע ואני כבר בלחץ רק מהמחשבה על ההרדמה המלאה
19 תגובות
עמוד 1
  • מאמי אני פשוט לא כל כך זוכרת אבל שאור היה תינוק הוא עבר ניתוח של קילה והרדימו אותו עם מסיכה על הפנים וזה היה ממש מהר והניתוח לקח ממש קצת זמן והוא התעורר דייי מהר, אין לך מה לדאוג הכל יהיה בסדר
  • מה קורה איתך?? נעלמת לא??
    מלא זמן לא ראיתי אותך פה ..
    מה שלום דנדוש???
    לא ידעתי שהיא צריכה לחעבור ניתוח

• הדסקה אנחנו בסדר כן דנדוש עוברת את הניתוח באיכילוב לא תיהיה בדנה כי יש שם ים חיידקים אלא תיהיה מאושפזת במחלקת עיניים במגדל האישפוז החדש באיכילוב (טד אריסון) אמרו לי שיש שם שניים שלושה חדרי ילדים וזו אחת המחלקות הסטריליות ביותר בבית חולים
    מה עלי לקחת לה איתי לשהות של יוניים? במה להצטייד בבית חולים? ממטרנה שלחו לי כבר השבוע 3 מנות של מטרנה שלב 3 (ביקשתי מהם בגלל הניתוח) קניתי לה 2 מנות של דיסה סלט פירות בשופרסל מוכרים שם שקיות בודדות מה עוד כמה חיתולים ליומיים? משחקים לקחת לה? כמובן בגדים, מגבת? מגבונים שמפו וקרם גוף מברשת ומשחת שיניים מה עוד פליזזזזזזזזזזזזזזזזז מי שיודעת שתרשום לי

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

• את מפחידה אותי עם השאלות האלה
    מקווה שאני לא יגיע עם נופר לניתוח

• קודם כל, הכי חשוב- שיהיה בהצלחה!!!
    נחזיק לכם פה אצבעות
  • שי לי עברה ניתוח בגיל 3 חודשים עם הרדמה מלאה,
    החלק שהיה לי הכי קשה, זה הצום לפני ההרדמה...
    למזלי היו רופאים מדהימים, נתנו לי להכנס איתה לטישטוש והציעו לי להיכנס איתה גם להרדמה , אבל בכיתי המון והאחות אמרה לי שעדיף שאני לא אכנס איתה.
    מיד שסיימו את הניתוח קראו לי לחדר התאוששות ושם כבר הנקתי אותה.
    מה לקחת איתך?
    קחי גם דברים בשבילך, קריאה , בגדים להחלפה, קצת אוכל וכד',
    כדי שלא תצטרכי לעזוב אותה...
    אם יש לך DVD נייד אז תקחי גם עם דיסקים שהיא אוהבת.
    מגבונים ! יש גם מגבונים סטריליים של סנו, שווה לחטא כל דבר בבי"ח.
    אוכל שהיא אוהבת, שמיכה אהובה, דברים שיעזרו לה להרגיש בבית..
    בהצלחה לכן

[/
    יום נפלא לכולן...
    בואי תראי איך גם את יכולה לעבוד מהבית כמוני...
    www.myagelworld.com/info
  • אין לי מושג בזה, רק רוצה לאחל ב-ה-צ-ל-ח-ה
    מייל/מסנג'ר filos31@walla.com

• גם אני רוצה לאחל בהצלחה
  • שיהיה המון בהצלחה
    ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • באמת רופאת הילדים אמרה שתיהיה בצום ויחברו אינפוזיה!
  • מקפיצה לעוד בנות בבקשה תיעצו לי לקראת מה אני או יותר נכון דנדוש הולכת?

ומיטל (נסיך החלומות ) אין לך מה להיות לחוצה כל עוד עליתם על הבעיה בזמן ואת תעשי לילדה את העיסויים בעין ותשימי תה קמומיל זה יקל מאוד ועד גיל מקסימום שנה אמור להיפתר לבד.

• הם תמיד מבקשים שהילד יהיה בצום, כדי שחס וחלילה לא יקיא תוך כדי ההרדמה או הניתוח...
    אל תראי לבובה שלך שאת בלחץ, זה רק ילחיץ אותה יותר.
    מחזיקה לכן אצבעות
    בהצלחה

[/
    יום נפלא לכולן...
    בואי תראי איך גם את יכולה לעבוד מהבית כמוני...
    www.myagelworld.com/info
  • תודה עוד תגובות והמלצות יתקבלו בברכה

• אין לך מה לדאוג מההרדמה.. הם לא מספיקים להגיד מילה והיא כבר תישן לך..
    כשהיא תתעורר, היא תבכה כמה דקות, והיא תירדם לך שוב לאיזה שעה, אחרי זה היא תקום כמו חדשה.

תקחי איתך צעצוע שהיא אוהבת, קחי לה חטיפים אם היא אוהבת, מוצץ, שמיכה שלה, וכל דבר אחר שיתן לה הרגשה של בית.
    אין לך מה להילחץ... בהצלחה
  • תודה
    עוד שאלה אני אוכל להשאיר את דנדוש בבגדים שלה ולא של בית חולים? בכל זאת היא תיהיה במקום שונה ואני רוצה שיהיה לה נוח וחוץ מזה לא מוכנה שילבישו לה את הבגדים של בית חולים כי אני לא יודעת איזה חיידקים (למרות שזו מחלקה סטרילית) יש על הבגדים
    ושוב שאלת השאלות איך מסבירים לפעוטה בגיל הזה לקראת מה היא הולכת? וששם אסור לה להיות על הריצפה דנדוש עדין לא הולכת אלא רק שמחזיקים לה ידיים

• אוייש ייקירתי... מקווה שהניתוח יעבור בקלות ובמהירות

• קרנוש נשמה תודה הניתוח עצמו יום ג' ואנחנו צריכים להיות במחלקת עיניים ביום שני הקרוב כבר משעה 09:00 בבוקר אמרו לי לדייק משום מה היא תצטרך לעבור בדיקות והכנות ביום הזה יהיה לי שיחה עם מרדים.
    מה שכן אבא שלה לא יודע מזה וגם לא ידע ולא צריך לדעת כי הוא מהסוג המאנייק יסרב שדנדוש תעבור ניתוח ע"מ לפגוע בי גם אז לא צריך לידע
    מה שלום אורצ'וק? ושקדי?
    יום לפני שנתאשפז יום ראשון וגם בשני בבוקר מוקדם אולי אכנס לעדכן שעלינו לבית חולים

• מאחלת לך שהכל יעבור חלק
  • היפולטה אולי צריך לא יודעת אבל אבא שלה לא מוכן להכיר בה ומסרב לראות אותה במרכז קשר שם בית המשפט אישר לו הוא טוען למרות כל ההוכחות שזו לא הבת שלו ולא יחתום כדי לפגוע בי מספיק ששלושה רופאים יחתמו חוץ מזה או שהסבא יחתום כי הוא מגדל אותה כאילו היא לא מכירה משהו אחר הפשושה שלי חוץ מזה שאני אפוטרופסית שלה ולי יש משמורת מלאה על הנסיכה המתוקה שלי
    אבל זה פרט שולי רק שהניתוח יעבור בשלום וההרדמה תפוג מהר ודנדוש תמשיך רק לחייך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה