שרון שמש כנסי בבקשה ולשאר הבנות צריכה עצה דחופה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איתי בזמן האחרון נהיה תוקפני ברמות על
    "אתה הדבר הכי טוב בעולם...
    הדבר הכי טוב בעולם הזה,
    אהבת חיי ,
    הרגש שבי
    איך הכל השתנה שפגשתי אותך......"

10 תגובות
עמוד 1
  • אולי תנסי לדבר איתו אולי יש לו איזה בעיה בגן והוא לא כל כך מצליח לתקשר עם הילדים.
    אני לא בטוחה שכעס יעזור במצב הזה
  • לפי דעתי תרגעי
  • הוא לא התנהג ככה בגן עד עכשיו הוא רק היה בוכה המון ולא נוגע באף אחד ופתאום הוא התחיל להרביץ בגן המון אז היא עדכנה אותי שהוא מרביץ לילדים
    הדבר הכי טוב בעולם הזה,
    אהבת חיי ,
    הרגש שבי

• לא נראה לי שאת צריכה לחשוב על טיפול.
    זה הגיל, הרבה ילדים מרביצים בגיל שלו, ככה הם בודקים גבולות, או שזאת דרך שלו להראות לך שמשהו מתסכל אותו. אולי זה בגלל הריון, אולי חסרה לו תשומת לב שלך.
    את עובדת הרבה שעות נכון? פעם נראה לי סיפרת שאת עובדת ערבים. מה עם סופש"ים? את בבית בשישי שבת? את מצליחה להיות איתו בימים האלה של סוף שבוע? (אני יודעת שיש את הבישולים, כביסות, קניות וכו'..)
    אמא של לינוי
    [[[
  • נטלי- אני סומכת על הגן בעניים עצומות יש שם המון פיקוח אז בגן בטוח לא קורה שום דבר ..

ולא נראה לי שחסר לו תשומת לב שלי כי זה תמיד היה ככה מאז שהוא נולד שאני עובדת עד הערב ואפילו ששואלים אותו איפה אמא הוא אומר "אמא הכה עהודה להביא איתי כסף"
    הדבר הכי טוב בעולם הזה,
    אהבת חיי ,
    הרגש שבי

• איזה ילד חכם
    [[[
  • נטלי - קודם כל קחי נשימה עמוקה, הילד בן שנתיים הגיל המגעיל , שנה ראשונה בגן ובואי לא נשכח שסה"כ מתחילת השנה בר חודש וחצי עם חגים והפסקות סביר להניח שהוא רק עכשיו קולט שהוא במסגרת שונה לא של אחד על אחד ומכיוון שהם עוד לא מבינים שהם יכולים לפתור הכל בדיבור אז זה הכלי שבו הוא מתקשר הידיים.
    חשוב שתסבירי לו שיש לו פה לדבר ולא ביידים חשוב שתחבקי אותו ותעניקי לו את החום והאהבה ולא כל היום יישמע ממך שאסור להרביץ ואמא עצובה שהוא מרביץ כי זה יכול ממש לתסכל אותו.

אל תדאגי זה יעבור

• לפי מה שנראה ליאיתי מתוסכל...הוא בכה המון (כמו שאת אומרת) ולא ענו לו נכון או בזמן והוא עשה תפנית 180 מעלות.
    הוא חכם ומבין הכל, והוא בודק אותך. תמשיכי להיות עקבית, וגם הגננת, לא תקיף בכל פעם בלי לפספס אף מקרה.

בהצלחה מאמי

• היי מאמי
  • חוץ מכל מה שנאמר, הייתי מציעה לך להפגיש אותו כמה שאפשר עם ילדים, חברים מהגן או ילדים של חברות, בטח אחרי הלידה יהיה לך פחות זמן.
    ככה תוכלי גם לראות את הדינמיקה ולהגיב וגם לנסות להכיל את הרגשות שלו ולתת להם הגדרה והכל בזמן אמת...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה