אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף איזה עצבים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מראש מצטערת אבל זה הולך להיות ארוך, חייבת לשפוך

18 תגובות
עמוד 1
  • כל הכבוד לך על הרצון לעזור
    ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!

• [[[

• היי יעל, זאת בקי חברה של יפית,
    מה שלומך?
    רק רציתי לכתוב לך שכל הכבוד לך על האכפתיות שלך ממנה
  • ענברי

• יעלי מאמי שלי אני יכולה כעת לרשום לך שבפעם האחרונה שהינו אצלך...והיא היתה שם היא נכנסה לי חזק ללב ואני לא מפסיקה לחשוב עליה
    ראיתי איך היא יושבת שם וצמאה לאהבה שלך..ליחס שלך...
    היא השתוללה עם הילדים הקטנים שהם שליש מהגיל שלה כאילו הם בגילה

אני חושבת שאת צריכה להמשיך בזה...במעט אהבה ואיכפתיות שאת נותנת לה זה המון בשבילה
    תדרשי מבעלך שאת הפעם בשבוע הזה יקדיש לילדה המסכנה הזאת כי זה מגיע לה ולא רק את הזמן נסיעה מביתה אליכם.

תעניקי לה..זה בסוף ישתלם...תהיי בטוחה שהם את מקלחת אותה מלבישה אותה ומלמדת אותה נימוסי שולחן היא באה הביתה ואמא שלה רואה שחל בא שינוי (אפילו אם הוא מועט) גם אם נראה לך שזה נכנס מאוזן ימין ויוצא משמאל תהיי בטוחה שהיא מעריכה מאוד את מה שאת עושה עבורה גם אם זה לא נראה כך
    אוהבת אותך

• המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il

• מדהימה שלי קבלי ממני
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • יעלי שלנו גרה בתל מונד
    ליד נתניה

• אין ספק שזה סיפור עצוב

• כל הכבוד לך ! מזל שיש לילדה הזו אותך פעם בשבוע אפילו שזה קשה לך אבל אם כבר את נמצאת במצב הזה כנראה שזה הגורל שלך לטפל ולדאוג לה
  • כל הכבוד לך על המסירות וההשקעה

זה
  • כל הכבוד יקירתי על הנכונות והעזרה! זה לא מובן מאליו ושתדעי, שאין הרבה כמוך

• בנות תודה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה