עדכון על ניב - דחוףףף כנסו כולן!!!!! - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כרגע קיבלתי הודעה מענת מצבו של ניב החמיר מאד. הוא לא נושם בכוחות עצמו. היא מבקשת את התפילות של כולנו. אני כותבת הודעה זו ואני על הקו עם ענת שומעת את הבכי שלה ואת מכונת ההנשמה של ניב ואני נקרעת ומחזיקה את עצמו שלא לבכות. ענת לא מפסיקה לבכות אין לה כוחות לא פיזיים ולא נפשיים. הטיפול בבי"ח בעפולה גרוע ולא מעבירים אותו לשניידר.
בנות בבקשה תתפלו עבורו זו בקשה של ענת. בואו נתפלל לרפאותו
33 תגובות
עמוד 1
ה' ישמור! איזו צמרמורת העברת בי! אני עוד שנייה בוכה במשרד
כמה נורא..ליבי עם ענת וניב ובני משפחה,אתפלל לרפואתו.d.com/]
השם ישלח לו רפואה שלמה במהרה
ביה"ח עפולה גרוע ידוע ברשלנות רפואית היא חייבת לעשות הכל אבל הכל כדי לעוף משם לביה"ח שניידר מחזיקה אצבעות
jDdn-13g-1.jpg
גם אני קיבלתי ממנה את ההודעה. אני לא מפסיקה לבכות... אעשה כל מה שביכולתי כדי שהם יועברו במיידית לשניידר.
אומנם אני לא מכירה אותה אישית ואף פעם לא שוחחתי איתה אבל בהחלט אשמח לקבל את הטלפון ולשאול במה אוכל לעזור, ואפילו לתמוך רגשית. אז מי שיכולה אשמח לקבל את הטלפון שלה במייל. sigalit335@walla.com החלמה מהירה לנסיך
דניס היי אני מפורום הריון והייתי שמחה אם תתני לי את המייל שלך אני רוצה לעזור בכל מה שאפשר(כלכלית,ביגוד,אוכל...)
תודה בטי
די מסכן
אלוהים יישמור
חשוב!!!!!
אני לא מצליחה לדבר עם ענת באף אחד מהמספרים, לכן, אני מבקשת מכל מי שמדברת עם ענת כעת למסור לה
שאני מפעילה את כל הקשרים, ומספר אנשים חשובים עושים כל שביכולתם כדי שניבי וענת יועברו במיידית לשניידר. אני אמורה לקבל עדכונים כל הזמן, ואעדכן פה, אבל שתדע שדברים נעשים וייתכן שתוך זמן קצר המעבר לשניידר יתבצע. תודה.
אוףףףף מסכן קטן
שרוני
כשסיימתי לכתוב את ההודעה הקודמת, ענת התקשרה אז סיפרתי לה כבר את הכל. יש, כך היא מספרת שאמרו לה, "בעייה של מקום" במחלקה בשניידר. נראה לי שעם קצת הפעלה של ויטמין P ניתן להתגבר על הבעיה הזו. אני ממתינה לעדכונים.
אוףף כבר אתמול בשות הרב המאוחרות שדיברתי איתה המצב היה לא טוב, בלשון המעטה , כל הלילה בקושי ישנתי והתפללתי לשלומו, כל כך עצוב לשמוע שמצבו ממשיך להתדרדר , שמש אשמח אם תעדכני אותי לגבי כל התקדמות אני לא רוצה להתקשר אם זה מפריעה כרגע והאמת שחשבתי לקפוץ להעמק השאלה אם זה נראה לך אפשרי????
מתפללת ומייחלת שיהיה טוב! "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים, בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים. ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת, מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."
[/ בולבולון שלישי בדרך!!! אז שיהיה המשך קל ותקין ויסתיים לא לפני ה14.12 בלידה קלילה!!!! בעזרת ה'!
שה' יעזור! [[[
ענתוש נשמה שלי תהי חזקה אני מחזיקה לניבוש אלףאצבעות שבע"ה יקום וינשום בכוחות עצמו הוא חזק וגיבור שבגיבורים הנסיך הקטן שלנו יהיה בסדר נשמה שלי תחזיקי מעמד אל תיבכי תהי חזקה כולנו מתפללים ומקווים שיהיה בסדר!!!! אני מחבקת אותך בתפילותיי ובע"ה ה' ישמע את תפילת כולנו וניב יחזור הביתה במהרה ובשלום אוהבים אותך פה כולם תחזיקי מעמד
מעדכנת:
חלק מהאנשים עמם יצרתי קשר, אומרים שיהיה מסוכן להעביר את ניב במצבו מבית חולים לבית חולים. בקצרה - הם טוענים שמצבו הרפואי אינו מאפשר העברה ותזוזה.
אני ממשיכה לבדוק כיוון נוסף.
צריך להחזיק אצבעות.
ממי אולי לרמב"ם שזה יותר קרוב אבל בי"ח ברמה גבוהה יותר?