תקראו ותגידו לי אם נראה לכן הגיוני.......... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כאמור דנדוש ממשיכה באותו מעון משנה שעברה עכשיו בקבוצת הפעוטות רוב הקבוצה כולל אחת הגננות עברו לגמולים שזה קבוצה מעל. אותה מטפלת שעברה לקבוצה מעל דנדוש היתה ועודנה מטורפת על דנדוש ודנדוש עליה עד שכבר קוראת לה בשמה ומצביעה על הכיתה בה אותה מטפלת נמצאת אלא מה????? וזה המוזר חודש וחצי אחרי תחילת שנה פתאום אותה מטפלת איננה שם טוענים שיצאה לחופש ולא תחזור לעבוד המטפלת הזאת מתה על הילדים וגם כל הילדים וההורים מאוד אוהבים אותהכל פעם הייתי נכנסת עם דנדוש לשם והיא היתה מתעצבנת על איך ששולחים את הילדה חזרה הביתה לא נקיה מלאה כתמים פנים מרוחים וכמובן מלאה סימנים כחולים סגולים ואדומים מנשיכות כל אילו אותה מטפלת לא אהבה לראות על דנדוש ואמרה שלא פעם נכנסת לשם כדי לראות את דנדוש ועוד 4 שהיו איתה שנה שעברה. כאמור פתאום מיום א' אותה גננת איננה עוד
    נראה הגיוני שפתאום תקום ותעזוב או נראה משהו מסריח?
    ושוב דנדוש בוכה וכועסת שאני לא מכניסה אותה לראות את הגננת שהיא כל כך כל כך אוהבת וקוראת לה בשמה
    סליחה על החפירה בזה פשוט משגע אותי שפתאום נעלמה כלא כלום ואף אחד מן ההורים לא אומר עוד את שמה ליד הילדים
8 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    לא יצא לי להגיב לך השבוע לגבי נושא הנשיכות.
    נראה לי שאת צריכה לדבר עם הגננת לגבי העניין שלא יתכן שהבת שלך תחטוף נשיכול על ימין ועל שמאל והגננת שמנהלת את המעון לא תתערב.
    אם את יודעת מי הילד שעושה את זה דברי עם האמא שלו באופן אישי ותבדקי אם היא בכלל מודעת למה שהילד שלה עושה?

אני במקומך הייתי מחפשת מקום אחר אם הייתי מרגישה שלילדים שלי לא טוב, ננשכים מעל הממוצע או לא שמחים ללכת לגן ולהיות עם משהו ספציפי.
    לגבי הגננת שעזבה - למה לחיות בספקולציות - תשאלי את המנהלת של הגן מה קרה שהיא איננה- אם יהיו התחקמויות תביני לבד שיש בעיה בגן.

אולי היא בכלל עברה דירה למקום אחר- מרוחק?? אולי חס וחלילה קרה לה משהו בריאותי??

את מבינה שמה שאת רושמת "מלאה כתמים ופנים מרוחים, סימנים כחולים וכו' " צריכים להדליק לך נורה אדומה גדולה לגבי המקום שדנדוש נמצאת.
  • אני מסכימה בכל מילה עם תמי!!!

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אני יודעת לגבי הילד שנושך מסרבים לומר לנו מי זה כי אומרים שיש חוק שאוסר עליהם לומר והטיפול חייב ונעשה בכותלי הגן. דרשנו מהם שירחיקו את הילד הזה מדנדוש קל להיטפל אליה כי היא נחשבת חלשה כי עדין אינה הולכת ברגע שתתחיל ללכת היא תחזור לעצמה ביינתיים גם לשבת על כיסא עדין מסרבת ושבוע שעבר חזרה לי אחרי שננשכה ביד וגם בין החזה לצאוור באיזור הסמוך ללב
  • אני הייתי מעבירה אותה גן...

• שלהבת
    לא נעים להגיד אבל מה נסגר איתך? ??
    מחזירים לך את הילדה עם כתמים כחולים ,סגולים מנשיכות
    הילדה חוזרת מלוכלכת
    ואת לא מעבירה אותה גן ובמקום זה מתעניינת מה עלה בגורלה של מטפלת כאילו זה עניין ברומו של עולם
    אל תטמני את הראש בחול , תעבירי את הילדה גן.
    את עיוורת עד כדי כך ,הרי יש סימנים ברורים של הזנחה בגן הזה.
    מי שמע דבר כזה שילד יחזור הביתה מלוכלך וחבול? אני הייתי מרימה את הגן בצעקות ואח"כ מוציאה את הילדה משם מיידית.
    מצטערת אם אני קצת תקיפה הכל מתוך אכפתיות ,וזה רק כדי להבהיר לך שאת עושה טעות שאת משאירה את הילדה שם.
  • מסכימה עם לירון
  • מה שרשמתי ומה שרשמה לירון- את חייבת להפנים ולקחת אחריות ולהוציא את הילדה משם.
    אני יוכלה לספר לך ששנה שעברה אריאל חזר הבייתה עם ביס של שעון על היד - דיברתי עם הגננת ואכן הדבר טופל.
    בנוסף שאלתי את הגננת שלי באותה הזדמנות האם היא הייתה נונת לי את השם של הילד ושל האמא אם משהו לא היה מסתדר והיא אמרה לי שכן.

האמת שלא רציתי לרשום לך את זה בהתחלה אבל את בעצם שותפה לדבר עבירה- שותפה להזנחה ולפגיעה בבת שלך- זה שאת מתייעצת איתנו כאן הכל סבבה ומכל הלב נעזור במה שאפשר- אבל את צריכה לקחת אחריות ולהוציא לאלתר את הילדה משם.

אולי הגננת האהובה עזבה כי היא לא יכלה יותר לסבול את ההזנחה הפושעת בילדים
  • תודה על חוות הדעת אני יודעת שעכשיו השבוע אחרי שאיימנו עליהם ואמא שלי כל יום יושבת שם עם הילדה עכשיו למשך שעתיים. אני כבולה כי אין גנים נוספים באיזור שלנו אלא רק פרטיים שעולים פי 2 מן המשכורת שלי ואין לי אפשרות לשלם על היקר ביותר וזה גם רק משפחתונים ואני עם משפחתונים סיימתי כי אז הוצאתי את דנדוש ישר אחרי שהמטומטמת התעללה לי בה ועד היום לא מוכנה לשמוע את השם אודליה רק שומעת שצועקים את השם הזה ישר מסובבת את הראש. כאן בעיקרון היא קמה עם חיוך כל בוקר השבוע גם נכנסה כל יום עם חיוך שוב לגן רוב הילדים בכו ודנדוש מצביעה עליהם וצוחקת אז לא יודעת עכשיו שומרים עליה כבר אחרי האיומים ומיום ראשון שנשכו אותה לא ננשכה יותר

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה