ניב וענת - עידכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חזרתי עכשיו מבית החולים... ענת וניב יצאו בדרכם לשניידר...
    המצב מאוד לא טוב וניב מגיב לא טוב לנסיעה!
    הוא כבר לא מונשם אבל עדיין נעזר בחמצן...

ענת הרימה צעקות בשארית כוחותיה כדי שיעבירו אותם לשניידר - וכנראה שיש עוד כמה יצורים אנושיים במערכת הרפואה בארץ והצעקות עזרו

כמו ששרון כתבה - ענת זקוקה בדחיפות לרופא שיניים שיקבל אותה עוד היום (במידה ומצבו של ניב יאפשר זאת) בפתח תקווה... אז כל מי שמכירה רופא טוב ואמין, מכירה מרפאות שיניים של קופ"ח או כל דבר שיוכל לעזור - תעדכנו אותי או את שרון או ישירות את ענת למי שיש את הטלפון (למרות שהיא לא כל כך במצב של לדבר בטלפון)

תלכו לבקר אותם! היא זקוקה להמון חיבוקים וחיזוקים וכל ביקור יעודד אותה מאוד!
8 תגובות
עמוד 1

• אקפוץ אליה מחר בבוקר
    יערה שאלתי גם את שרון אבל אולי את יודעת אם יש משהוא שהיא או ניב צרכים שאוכל להביא איתי מחר???

• מאחלת להם נסיעה טובה , שקטה ומהירה לשניידר
    שיגיעו בשלום ושניבוש יקבל טיפול מהר ויתחזק

אוףףף- ריבונו של עולם תעשה חסד עם התינוק הזה עם ניב בן ענת שיחלים ויבריא
    לצערי לא מכירה באיזור פ"ת רופא שיניים.

מחזקת את ענת מרחוק (אני מקוררת מאוד) ובלי נדר אני אבקש מאבא שלי שיעשה בשבת "מי שברך" לרפואת ניב.
  • היום ביקרתי את ענת וניב יחד עם עדי ויערה בבית החולים העמק. כמו שכבר נרשם המצב באמת לא קל אבל ענת מדהימה. שה' ישמור אליה וימשיך לשלוח לה כוחות כי מהצד קשה כבר להבין מאיפה עוד יש לה.
    בקשר למה להביא: באיזה שהוא שלב בשיחה היא עצרה ופשוט אמרה לעדי ולי איזה ריח טוב יש לכן. היא לא התקלחה כבר מספר ימים ונראה שאם היה לה קצת זמן לחשוב על עצמה אז מקלחת היתה כנראה בין הדברים הראשונים.
    אז כמובן שמקלחת אי אפשר להביא אבללללללללללללללל קרמים וכדומה נראה לי ישמח אותה עד מאוד.
    ניב מאוד חלש וכמובן שלא מתנחם במתנות שהוא מקבל. נראה לי שגם היא צריכה מעט לשמוח.
    חבל שלא חשבתי על כך לפני שנסעתי אליה.
  • הלוואי ויחלים במהרה

• יש לי גם סט ארוז יפה של קרם וסבון ,נר, וריחן טוב.
    אם למישהו יש זמן לעבור בתל אביב לפני שהוא רואה אותה, אשמח, או אם יש דרך אחרת להעביר לה??? הלוואי והייתי יכולה לבקר, לא ייצא לי.

www.vengastudio.co.il האתר שלי
    :[URL=http://www.zix.co.il/viewer.php?id=907700665.JPG]

שליו שלי

• אני מר"ג ואני אסע בערב
    מי שרוצה להעביר לי משהו מוזמנת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה