מאבדת שפיות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • די אני כבר מתחרפנת באמת אני חייבת עזרה אני מרימה ידיים!!!
12 תגובות
עמוד 1
  • תנסי לתת לה טיג'ל או משהו לשיניים ותבדקי אם זו הסיבה שבגללה היא מתעוררת...

[/
    יום נפלא לכולן...
    בואי תראי איך גם את יכולה לעבוד מהבית כמוני...
    www.myagelworld.com/info
  • אני שמה לה... וגם טיפות הומאופתיות מיוחדות שממש עוזרות לה לשיניים.... ובימים קשים נתנו גם נובימול כלום לא עזר.. ומה חודשיים- שלוש רצוף שיניים???

כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא...
  • אם היא נרדמת בחזרה מהר זה לא שיניים ממי.
    היא יודעת שאת תתיאשי..

תפסיקי לקחת אותה למיטה שלכם!
    מהרגע שאת מפסיקה יהיו כמה לילות קשים וזהו!
    היא תלמד שלא משנה מה היא נשארת במיטה והיא תפסיק לקום.
    []
  • בדיוק כמו שזוהר כתבה אם היא נרדמת כשאת לידה זה לא בגלל השיניים שמציקות לה.
    אנחנו לא ישנו לילה שלם עד שעמית היה בן 1.5 (אני מדברת על להתעורר כל חצי שעה ולסיים את השינה בסביבות 4 וחצי גג חמש בבוקר), כל הזמן ריחמתי עליו עד שהחלטנו פשוט להפסיק לקום אליו.
    עברנו 3 ימים לא קלים (אבל גם לא נוראיים) הוא בכה (וזה בהחלט קורע לך את הלב) אבל חייבים להיות חזקים.
    את תוכלי להבדיל בין בכי של "בואי שבי לידי" לבין בכי שכואב לה או מציק לה משהו
    המלצתי תעשי את זה כמה שיותר מוקדם ולא לחכות לגיל מאוחר יותר, בטח ובטח כשעומד להיכנס עוד תינוק למשפחה.

• אני דרך אגב לא מתכוונת שלא תיכנסי אליה כשהיא בוכה.
    להיכנס, להסביר לשבת קצת, ללטף,
    ולצאת.
    וחוזר חלילה.
    נכון שאת עייפה, נכון שזה קשה,
    אבל אם לא תעשי את זה זה לא ייפתר מעצמו!
    []
  • כמה שאני מבינה לליבך

• תודה בנות וכן אני מקווה שעם השני יהיה יותר קל...
    למרות שליאני ישנה טוב עד 8 חודשים- כל עוד הנקתי....
    אני יודעת שאתן כלכך צודקות אבל אני פשוט נשברת אני גמורה כבר....
  • אני חייבת להמליץ לך על משחת פלאים לשיניים...
    קוראים למשחה " אנדנט "
    תאמיני לי שאת תודי לי...

[]
    []
  • קיבלתי את השם של המשחה מבטיחה לרוץ לקנות..
    אני יודעת שאני מתייאשת ואני בדרך כלל ממש לא, עובדה שהחלטתי שדי עם היד שהיא מחזיקה לי בשינה והשעות הארוכות עד שהיא הייתה נירדמת באמצע הלילה התעקשתי למרות שהתווכחתי אפילו עם בעלי שהיה קצת נלחץ ממנה (לליאן יש קטע שהיא צורחת ובוכה היא הייתה מנסה בכוח להקיא ובסוף הייתה מקיאה כמויות...) וגם זה עבר והיא הפסיקה עם זה והצלחתי .. ושהיא הייתה קמה פעמיים- שלוש בלילה גם התעקשתי אבל זה הפף להיות כל חצי שעה- שעה.. ואז אני בסוף מתייאשת... זה התחיל שהיא הייתה מתעוררת בחמש בבוקר ואז הייתי לוקחת אותה למיטה שלנו כדי שתישן עוד שעה לפחות (לא לשפוט הייתי בתחילת ההריון העייפות גמרה אותי...
  • אני רוצה להגיד לך שמניסיון גם ליאיר היתה תקופת מרד שהוא לא הסכים לישון לבד (זה הגיע אחרי שנולד אחיו הקטן...
    "..מישהו צחק עלי
    ושלח אותך אלי,
    איך זה הפכת
    על פיו את עולמי.

לא יודעת את נפשי
    כי ליבי כבר לא חופשי,
    ככה נשביתי
    למה לא להודות..."

• אוף.. אני מקווה שיהיה לי כוחות!!!

כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה