היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
איך אני מורידה כתמי גלידה שוקולד מחולצה ומכנס??? נהרסו לסטפי ככה כבר 5 חולצות! אני אפסיק לתת לה גלידה! ניסיתי עם הקליה הורוד הזה סתם בולשיט! אפילו לא טשטש!
*
11 תגובות
עמוד 1
תנסי בפעם הבאה לפני הכביסה להשרות בדלי עם הקליה ( אני משתמשת בנולזלית
ואז להכניס לכביסה שבשטיפה הראשונה קליה
זה בדרך כלל מוריד לי את כל הכתמים מהבגדים...
--------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
אני משתמשת בסנו אוקסיג'ן וזה כמעט תמיד מוריד את הכתמים. העניין הוא אחרי שמרססים לתת לזה "לשבת" לפחות חצי שעה ורק אז לכבס
סנו אוקסיג'ן וגם - לקנות בגדים במחירים סבירים שלא יכאב הלב שנורא מתלכלכים
לי יש עיפרון ניקוי של "טייד" , מראה כמו טוש , הבעיה שזה נמקר רק בארה"ב ואני מבלת הספקה צאחותח . לגבי הבגדים , ספר את זה לבעלי היקר לגבי בגדי היוקרה לילד . הוא לא מבין שזה מתלכלך זהה http://www.holdthatpic.com/
זה אכן סיוט כתמי גלידת שוקו לכן ממליצה בחום לעבור לגלידה וניל ****************
**** [
דביר04/02/07 עירית01/03/77
הי
אולי זה ישמע קצת הזוי אך עובד....
ישר אחרי הכתמת הבגד אני שמה סבון נוזלי לבן של פנינה רוזנבלום. משפשפת ורק אז למכונה (עובד על שוקו).
שווה לנסות
האני
יותר הזוי רוצות??
סנו אוקסיג'ן תרסיס לרסס ולתת לו חצי שעה ואז לשפשף את הכתם ולשים במכונה ואני מייבשת את כל הבגדים אם הכתמים שיצאו מהמכונה בשמש מאוד עוזר