תגידו, זה הגיוני?! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הסתכלתי עכשיו בתמונות שלי של אחרי הלידה של עמית, ואני רואה תמונות שלי מעכשיו.. זה יכול להיות שהחזה שלי קטן בחצי מהלידה הראשונה?! זה הגיוני?!
11 תגובות
עמוד 1
  • מה את רוצה מהחיים שלך, לא ברור

• הגוף משתנה מלידה ללידה.
    שום דבר לא נשאר אותו הדבר.
  • אני מניקה - אז אצלי זה מובן

את כנראה ירדת במשקל - ולכן הציצי נעלם

אני מוכנה להלווות לך אם את רוצה
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • בהחלט ייתכן אחרי הלידות של הגדולים שלי נהייה לי חזה שהיה לי בגיל 13
  • צוצית אוף....איזה מבעס זה נכון גם לי קטנו את לא מבינה איך ברמה שפעם היו שואלים אותי:עשית סיליקון?ועכשיו אומרים לי:ווי איפה נעלמו לך הציצים??תביני באיזה רמה הם נעלמו....ואני ממש חושבת לעשות ניתוח הגדלת חזה אבל מה יהיה עם ההריונות הבאים זה יתפנצר?כי בנתיים יש לי בובונה אחת ואני רוצה ב"ה לפחות עוד 1 או שניים
  • יש הבדל ...
    אוי בהריון עם ליאור היו לי שני הרים בחזה..
    אחרי שליאור נולד הם נעלמו לגמרי
  • ימית, כן. אני חזרתי לאותו המשקל אחרי כל הלידות. והעודף שנשאר לי מההריון עם עמית היה סה"כ 5 קילו.. זה לא כזה משמעותי -
  • גם קילו הפרש זה משמעותי!!! אם זה בחזה........

• בעלי שם לב, ולא אכפת לי אם מפריע לו או לא... זה מפריע לי וזה מספיק
  • היי היי,

ברור שהחזה משתנה, קטן, נופל, קמל..את לא מכירה את הביטוי "2 שקיות שוקו הפוכות"?
    לא נעים, אבל זוהי דרכו של הטבע. להניק זה ממש חשוב לדעתי, הנקתי את איתי ורותם וגם את הקטנה שבדרך אני מתכננת להניק וזאת למרות כל המיתוסים שאחרי שעושים הגדלת חזה אז אי אפשר!
    כן, עשיתי הגדלת חזה לפני 10 חודשים. זה היה שנה אחרי שילדתי את רותם ואני זוכרת שהתלבטתי אם לעשות אז, כי חשבתי שאני רוצה עוד ילד אז למה להתעסק עם זה עכשיו, אבל אז גיליתי שאפשר להניק אחרי ושיש תוצאות כל כך יפות שאת פשוט מרגישה אישה סקסית שוב
    אם זה באמת מפריע לך אני ממליצה לך לקרוא על זה ולהתעניין על זה בכמה פגישות ייעוץ. אני עשיתי בכללית אסתטיקה ועד היום אני בקשר עם הרופא המצוין שהיה לי שבאמת עונה לי על כל שאלה (ויש לי הרבה שאלות, גם אחרי, לגבי מה מותר ומה אסור).
    את תרצי לשמוע על התהליך יותר את יותר ממוזמנת לשלוח לי מייל.

עכשיו מה עושים אם איתי בן ה3 ממש ברגרסיה כשהוא רואה את רותם בת השנה זוחלת? הוא התחיל גם לזחול!!! ולרצות מוצץ...
  • וונדר אני עברתי הגדלה אחרי הלידה הראשונה ..לפני 6 שנים.
    מאז ילדתי פעמיים נוספות והנקתי את שניהם 5-8 חודשים.
    ואני חולה על הציצקעס שלי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה