היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני חושבת שאני בעד- כל אחת זכותה להחליט. במיוחד אחרי מקרה שהיה אצלנו של ילדה בת 17 שילדה אחרי שהועדה לא אישרה לה להפיל והיא רצתה למסור את התינוקת לאימוץ
4 תגובות
עמוד 1
אני מאוד בעד
גם אני בעד ביטול הוועדה!
אם אישה היתה מספיק בוגרת כדי להיכנס להריון- היא גם מספיק בוגרת לשקול להפסיק או להמשיך אותו!
גם אני בעד. אני לא חושבת שמישהו יכול להחליט עבורי (או עבור כל אחת אחרת) אם לשאת הריון או לא. אני לא חושבת שהפלה צריכה להיות תחליף לאמצעי מניעה, אבל זה הגוף שלי והחיים שלי וזו חוצפה נוראית שאפשר לאנוס מישהי לשאת הריון וללדת ילד בעל כורחה.
אני דווקא נגד...מי שנכנסה להריון שתקח אחריות שלא יהיו בנות שחושבות שזה קל -נכנסתי להריון- ישר הפלה.. יהיו מלא הפלות ככה!