היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
סתם רציתי לספר שיהורם הבחור הזה גדל איתנו. עד גיל 18 שאבא שלו החליט להעיף אותו מהבית הוא היה שכן שלנו.הוא תושב מעלות במקור. כאב לי מאוד לראות את התכנית אתמול. והספר שלו ריגש רותי ברמות מטורפות עד כדי בכי.
15 תגובות
עמוד 1
לא הבנתי אבל מה הסוד הגדול שמדברים עליו בפרומואים? יעל, אמא של יונתן
גם לי נורא כאב עליו
אני לא יודעת מה איתכן? אני מאוד התרגשתי ושהוא הקריא את הסיפור שלו אפילו בכיתי
גם אני נורא בכיתי. הוא כתב את הסיפור באופן יוצא דופן! ולא סתם הוא קרא לגיבור הסיפור- רז.. תחשבו על זה.
בוקר טוב לכן.....
אני חייבת להגיב על התוכנית של אתמול אז ככה: יורם היה שכן שלי בבלוק , גדלנו יחד ורקדנו יחד בלהקת מחול ואפילו היינו יחד בחו"ל במסגרת משלחת.
תרשו לי להגן טיפה/ מעט על הוריו כי אכן הוריו היו קשים אליו ולעיתים מחימירים אבל מפה ועד להטרדות מיניות ............. אין אמת!!!
יורם היה ילד לא קל ובעייתי ולא פעם אמא שלי נאלצה להרגיע אותו ולדבר איתו. המון המון זכרונות יש לי ממנו בתור ילדה ........... סה"כ יורם היה אחלה של שכן וחבר אבל מה לעשות גם היו לו מלא בעיות התנהגותיות אבל מפה ללכת ולהגיד הטרדות מיניות אין שחר למילים !!!!
אני הכרתי את הוריו ( אימו ז"ל) הם בסה"כ גידלו אותו ונתנו לו מה שהוא לעולם לא קיבל!!
היה מאוד מרגש
אבל התלונות לא היו על אימו. עובדה שהוא אמר שעד שאמא שלו נפטרה הכל היה בסדר ורק מאז שהיא נפטרה המצב החמיר! הבן אדם לא יקום בוקר אחד וימציא דברים. נכון, הוא לא היה ילד קל במיוחד, אני זוכרת את זה היטב , אבל הוא בהחלט עבר ילדות לא קלה.
וחוץ מזה, מה שלומך יקירתי? מתאים לך לבוא למפגש בלב המפרץ? ניסע יחד
, אני פעם ראיתי את התכניות האלו, היום ברוך ה' אין לי טלויזיה בבית. למרות שזה נחמד לראות טלויזיה, אבל לפי דעתי זה יכול לקלקל אותנו ובמיוחד את הילדים.
באמת עדיף למחוק את השירשור אם אני אתחיל זה לא ייגמר - יש לי הרבה זכרונות ממנו בתור ילדה/ נערה בבלוק הצעקות על הוריו עדיין מהדהדים באוזניי .................
עזבי ............. אין צורך להרחיב רק חבל שאביו הצטייר בצורה שכזו !! בנאדם קרוב ל-70 שהיום אין לו אף אחד.
מתי המפגש?
תסתכלי ב"דביק" , בואי ניסע ביחד! גם ככה מלא זמן לא התראנו!
נראה יש עוד זמן לא?
אני יידבר איתך איתך כבר לגבי זה
מה חוץ מזה?
נראה יש עוד זמן לא?
אני יידבר איתך איתך כבר לגבי זה
מה חוץ מזה?
חוץ מזה הכל בסדר. רון במרתון שיניים. היא הוציאה 2 שיניים ביומיים ונורא מציק לה. הקקי שלה גם נורא אפור. היא רוצה הרבה ידיים ופינוקים- ואת זה אני מוכנה לתת לה
אתי איך את יכולה להגיד שאין אמת? האם היית איתו 24 שעות? האם ישנת איתו כל לילה?
אולי יש אמת ואת לא יודעת אותה? קצת לא פייר להגיד בכזה ביטחון שהוא משקר... []