שאלה דחופה מאוד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תהילה עם חום כבר 3 ימים
    לפני שעתיים וחצי(ב12)הבאתי לה נורופן החום לא ירד בכלל מה עושים?
    לתת אקמול?או לחכות שיעברו 4 שעות לפחות?
    הילדה שלי סובלת איך אני יכולה לעזור לה?

6 תגובות
עמוד 1
  • בעיקרון את יכולה לתת אקמולי שעה אחרי שנתת את הנורופן (החומר הפעיל של שניהם שונה)
    לדעתי, לפני שאת נותנת לה אקמולי תנסי לעשות לה אמבטיה עם מים פושרים או לשים לה סמרטוט קר על הראש.
    כמה חום יש?

• לחכות 4 שעות....וקחי אותה לרופא....שתרגיש טוב הנסיכה
  • מה שלומה עכשיו?
    אני בעיקרון מעריצה של נורופן כשיש חום ואם לא ירד בכלל אז קודם כל כמה חום יש? כי זה משנה אם זה 38.5 או 40 ודבר שני תעשי מקלחות כל הזמן כל הזמן. את יכולה גם לשים גרביים עם חומץ לכמה דקות. תמדדי לה חום כל חצי שעה ותעקבי. אם החום במגמת עליה תקחי לרופא. אם לא עולה ולא יורד תמשיכי עם המקלחות וב4 (ארבע שעות אחרי הנורופן) תני אקמול וכן הלאה.

וחשוב חשוב - תני לה לשתות שלא תתיבש.
    תעדכני
  • מקווה שהיא מרגישה יותר טוב
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • איזה מינון את נותנת?

החלמה מהירה
  • אתמול היה לה 40.5 ולא ירד עם נורופן אז שמתי לה חומץ במצח ובגרביים כל הלילה ובבוקר היא קמה בלי חום אבל נחשו מה?
    עכשיו יש חום שוב

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה