עידכוןןןן :-( - ארוך+ענתי אני מורידה את הכובע בפני - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אומרים כל העכבה לטובה אולי אבל......................
דנדוש בסוף לא עברה היום את הניתוח היינו צריכים את החתימות של הדפוק התקשרתי על הבוקר לאחותו הערתי אותה משינה היא הביאה אותו חתימה אחת הסכים לחתום (שכחתי לציין שהיום אחרי שנה וחצי ראה את דנדוש פעם ראשונה וזו היתה טעותתתתתת ענקיתתתתתתתתת) את החתימה אצל המרדים סירב כי במחלקה לקח את דנדוש בכוח ממני מן הידיים שלי למרות סירובה והתנגדותה הנחרצת אבא שלי אמר לו שאסור לו ע"פ צו בית משפט לגעת בקטנה הוא התחיל לקלל לצעוק להשתולל שם ואז סירב לחתום אצל המרדים (יצא חוק מטופש ביותר שהורים גרושים שניהם צריכים להיות וחייבים לחתום) ערבתי את העורך דין שלי לבסוף שביקש את החומר והוא מגיש בקשה מסודרת ודחופה לבית משפט כי בתאריך 13 לדצמבר ניהיה שם שוב וזה בדיוק יום לפני שמורידים לי את התפרים מן הרגל . וענתי אם את קוראת אני מורידה בפנייך את הכובע (וגם בפני כל מי שהילד היה אי פעם מאושפז) דנדוש עשתה לי שם בי ספר מאתמול בצהריים היתה ערה סירבה לישון בלילה צרחה בכתה השתוללה והכל היום חצי יום היתה לי על הידיים וגם היתה רעבה כי מאתמול בחצות היתה בצום ובגלל המאנ&&^ לא יכלה לאכול ולא היה את הניתוח
חבל מאוד שדנדו'ש לא עשתה את הניתוח.. חבל שהוא מנסה להתנקם בך ,דרך הילדה... אבל אני בטוחה שהדברים עוד יסתדרו
תודה בנות הניתוח נקבע כבר לתאריך 13 לדצמבר וכל המיסמכים כבר נמצאים אצל העורך דין והוא כבר התחיל להכין בקשה לאישור השופטת במיידי אחר כך אני מתחילה בבקשת אפוטרופסות בלעדית ומלאה על דנדוש ואז יותר לא אצטרך לראות את הפרצוף "היפה" חוץ מזה היום שבא עלאק ניסה גם לחבק אותי נגד רצוני ואני הדפתי אותו ודרשתי ממנו שיתרחק ממני ולא יגע בי ואני עושה את זה רק למען הנסיכה שלא רצתה אותו שירים אותה ושהרים אותה בכוח ממני הושיטה אלי ידיים ובכתה אמא אמא אמא והוא לא הסכים בכלל להעביר אותה אלי אחותו אמרה לי להתחיל כבר הליכים לאישורדרך בית משפט אחרי שהתחלתי וגם אחותו אמרה לי להגיש בקשה לאפוטרופוס מלא וגם היא יודעת על התאריך החדש אם תבוא אז......... תבוא אני לא אזרוק אותה מה שכן את המתנה שהיא הביאה לדנדוש מסרתי למישהי בבית חולים שהבת שלה היתה עם דנדוש בחדר שתעביר והילדה שהיתה עם דנדוש בחדר....... השתוללה ושיחקה עם דנדוש שגם מצידה השתוללה ואף חיבקה את הילדה כמה פעמים אה וקנינו לה מתנה הליכון של בייבי סייף כי דנדוש עדין לא הולכת אלא רק אם מחזיקים לה את הידים ואומרים לה טאטי
מקפיצה
את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם
מחזיקה לך אצבעות שהכל יעבור בקלות ובמהרה!!
ממש מטומטם מצידו! ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
תודה
את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם