עזרה/עיצה :0 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

9 תגובות
עמוד 1
  • כמה מוכר לי הסרט הזה....

צריך הרבה כוחות....הרבה עבודה.....

עקשנות עקשנות

לא לוותר

תסבירי לו שהוא ילד בוגר ויש לו מיטה של ילדים גדולים.. תסבירי לו שרואי קטן יותר ( בכל זאת גיל שנתיים זה עדיין תינוק
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • איפה כל האמהות המנוסות????
  • אני לא חושבת שהשינוי קשור למשהו

הם מנסים גבולות

לשחר היתה תקופה שהיה מרביץ וזה הפסיק לשלושה חודשים.... ופתאום בשבועים האחרונים הוא שוב חזר להרביץ בלי סיבה
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • תמו'ש סליחה על השאלה, אבל למה העברתם אותו למיטת נוער? אולי הוא עוד לא מוכן לזה ממש.. ואולי כשזה בא על רקע זה שרואי "לקח" לו את המיטה והוא מנסה למשוך תשומת לב בחזרה אליו. זה לא קשור לרואי- הוא בטוח אוהב אותו זה קשור אליכם. אולי הוא מפחד שרואי תפס אצלכם מקום בלב שפעם היה שלו...

ההצעה שלי הזויה אבל הייתי משאירה אותו במיטת התינוק שלי עד שהוא יבקש מיוזמתו לעבור למיטת מעבר.

אל תכעסי
    "..מישהו צחק עלי
    ושלח אותך אלי,
    איך זה הפכת
    על פיו את עולמי.

לא יודעת את נפשי
    כי ליבי כבר לא חופשי,
    ככה נשביתי
    למה לא להודות..."

• יקירתי אין לי עיצות בשבילך.
    ליעד ישן איתי עד גיל 3.5 וספיר בדרך לשם גם
  • מצטערת מאמי אבל אני לא יכולה לעזור לך פה כי אצלי מעולם לא היה מצב כזה....אני חושבת שלאור הנסיבות את עושה כל מה שצריך לעשות ואני מאמינה שזאת תקופה קשה שתעבור
  • תודה
  • תמוש
    "אתה הדבר הכי טוב בעולם...
    הדבר הכי טוב בעולם הזה,
    אהבת חיי ,
    הרגש שבי
    איך הכל השתנה שפגשתי אותך......"

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה