חמותי ושאר מטעמים :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוווף!!! אז ככה בקצרה (ותודו שמזמן לא התלוננתי על חמותי):
    הפעם היא הגיעה אחרת - יותר סגורה, יותר "מנהלת", פחות מתחשבת ויותר נדחפת. ההרגשה הכללית שלי היא שהיא זאת שמגדלת את הילד שלי ולא אני.
    היא בדעה ואפילו אומרת את זה בפה מלא שמה שהילד רוצה - הוא צריך לקבל. ילד לא צריך לבכות או להתעצבן

4 תגובות
עמוד 1
  • וכמו שאמרתי אתמול ואומר שוב היום....הכל תלוי בך!!! את חייבת לשים לזה סוף באיזושהיא צורה גם אם זה אומר להגיד לחמתך שבמידה והיא לא משנה את התנהגותה אין לה מקום אצלכם בבית. נקודה.
  • אני לא מבינה גברים שבוחרים לא להתערב
    אין דבר כזה
  • תקחי את בעלך לשיחה אחד על אחד

תגידו לו מה מפריע לך... תתחילי להגיד לו מה בסדר מבחינך אחרי זה תגיעי למה לא בסדר
    תגידי מה הגבולות שלך בשיטה הזאת של החינוך

הבעיה הגדולה פה שחמתך גרה אצלכם אז הילד מרגיש חופשי

תחשבי שהוא בבית שלו והסבתא שאיתו כל היום נשארת איתו ולא הולכת ...

ובערב אמא באה הביתה אז בעצם הוא יכול להמשיך לעשות את מה שעשה עד עכשיו
    נכון שהוא ילד .. וצריך לתת קצת חופש אבל יש את הגבול....
    היא אפשר לתת לילד להפוך לעשות בגיל שנתיים מה שהוא רוצה ... עם עכשיו זה ככה מה יהיה בגיל 6
    את חייבת מהר לעשות סדר

אם
    הילד היה בא לחמתך הביתה ואחר כך חוזר לבית שלכם זה משהו אחר.... אבל פה הילד בבית שלו הוא צריך להתנהג לפי הכללים שלכם....
    בבית של הסבתא שהתנהג איך שהסבתא מציבה לו את הגבול..
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • אני לא מבינה למה היא נמצאת אצלכם בבית אם בעלך יודע כמה קשה לך שהיא בסביבה.
    אבל תגידי לו שאם הוא לא יגיד כלום אז את תגידי וזה יצא הרבה יותר מגעיל.
    מתי היא נוסעצ כבר?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה