מה הייתן עושות במקרה ש.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי קרה לי לפני שבוע את הדבר הכי הזוי...לפני 8 שנים בערך נפרדתי מהחבר הקודם שלי היינו ביחד 4 שנים והיתה אהבה שאין דברים כאלו כל אחד פנה לדרכו שנינו התחתנו הוא מרחובות ואני מרמת גן ככה שלא נפגשנו מאז..היתה פרידה קצת לא ברורה כעס כזה של לחתוךאבל עדיין אהבנו אחד את השני
    לפני שבועיים בערך הוא התקשר אליי סיפר שנשוי ועם ילדה אחת הייתי בשוק שהתקשר בכלל וזהו מאז אנחנו מדברים מתים להפגש אבל כאילו למה זה הרי רק יהרוס לשנינו מה הייתן עושות במקרה כזה??
13 תגובות
עמוד 1
  • בעלך יודע שאתם מדברים?

אני אישית הייתי מנתקת כל קשר איתו.. ה-כ-ל-!! ומבקשת שלא יתקשר אליי יותר..
    זה פתח גדול מידי שמזמין צרות, בשביל מה?!?
    ועוד בכלל אחרי שזה נגמר כ"כ מסובך, אם כל אחד התגבר ופנה לדרכו כנראה שכך
    היה צריך לקרות..
    זה שאתם "מתים להיפגש" זה כבר לא נראה לי מצב טוב...
    ואם ברור לך שזה יהרוס לשניכם, אז בשביל מה?!?
    אין שום ייאוש.. :)
  • בדיוק מה שפיתוש אמרה רציתי להגיד.....
    חבל שזה לא יהרוס פשוט......

• נו באמת..? מה חשבת ?
    את עוד שואלת?
    זה שאלה רצינית?
  • למה שיהרוס?

• יש לך ילדים משלך???

נראה לי שאת גם מרגישה משהו אליו
  • מסכימה עם פיתוש...למה לפתוח פתח לצרות????
  • לא הייתי פותחת אפילו פתח קטן, מה שהיה היה נגמר ממשיכים לחיות עם מה שיש ולא מסכנים בגלל אהבה קודמת.

• תנתקי את הקשר איתו, זה רק יהרוס לשניכם..חבל

• אני הייתי מנתקת כל קשר
    אין סיבה שתהיו בקשר
    לכל אחד יש את החיים שלו
    וכולנו יודעים מפה ועד מפגש לאן זה עלול להתגלגל

• סורי אני מהדור הישן תקראי לזה... דעות שמרניות ...
    אבהל אני לא הייתי הולכת לפגוש אקס מיתולגי.נקודה.
  • היי
    את שואלת אם קרה לנו דבר כזה אז קרה.
    לי היה חבר שלוש שנים מגיל 21-24 ואפילו בסופו של דבר הוא רצה להתחתן ואני לא רציתי ולמרות כל אהבה הגדולה עזבתי כי נפרדנו הרבה פעמיים. בקיצור אנחנו גרים באותה עיר אפילו ולא היינו רואים אחד את השני ולא נפגשים הוא התחתן ויש לו שלושה ילדים אני התחתנתי ולי יש שני ילדים בתחילת השנה נפגשנו בגן של הילד הגדול שלי אני מגיעה לאסיפת הורים ואת מי אני פוגשת אותו. ובגלל שאני נבחרתי לוועד הגן שמתי לב שהוא מנסה להדבק אליי כל פעם בשאלה אחרת ולי זה לא מתאים היה ונגמר ועוד הוא קנה בית ממש לידי מסתבר אבל את זה הוא לא ידע שאנחנו גרים אחד ליד השני וגם אני לא ידעתי.
    בקיצור אני רוצה להגיד לך שאם את באמת אוהבת את בעלך את לא תתייחסי בבחינתי זה היה ונגמר אני גם ספרתי לבעלי שאנחנו באותו גן עם הבן שלו כי אצלנו אין סודות אבל אני גם לא טיפוס שבנוי למשחקים אז אני לא הייתי נפגשת אפילו לא מסקרנות.
    זה רק צרות.
    רחל

• ואי תודה בנות על התגובות ואני רוצה להגיד לכן שזה מה שהראש שלי גם אומר ממש לא להפגש ואפילו אולי לא לדבר איתו אבל הלב אומר אחרת נראה לי שאיפשהו אני עדיין אוהבת ---אמרתי זה משהו שקשה לתאר כמה אהבתי היינו אפילו לקראת חתונה דיבורים בעקר וברורים לא לסגור.. וביום אחד משהו התפרץ והאגו המגעיל זה מה שהרס..
    הוא מספר שאוהב את אשתו אבל אין לו בעיה להיות בקשר...אם הוא היה עוזב אותה אולייי הייתי חושבת אחרת --אבל אני פחדנית כי אני יודעת שאני יהרוס את הזוגיות שלי ויש לי תינוקת-לא מתאים ללכת אחרי אהבה ישנה ואסורה..חבל
  • וואי ממש הזוי בטח היית רוצה להחזיר את הגלגל אחורה...אבל בנינו חבל להפסיד משפחה בשביל ריגושים אלא אם כן זהו לא בא לך על בעלך ולו על אשתו...זה יכול להיות סיפור אהבה שכזה...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה