מעבר מעריסה (אמבטיה) לטיולון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב, באיזה גיל זה כבר נורמלי להעביר מהאמבטיה הקשיחה לטיולון?
    נראה לי שקצת צפוף לו...
    אני זוכרת מהחנות שאמרו משהו על גיל 3 חודשים, זה נורמלי? מבחינת הגב ומשטח ישר וכל זה??
11 תגובות
עמוד 1
  • אני עדיין לא העברתי.....
    האמבטיה עדיין טובה לאוריה.....

• אני בזמנו מאוד אהבתי את האמבטיה והיא גם היתה ענקית !

• אני העברתי כשהיה נראה לי שהיא יותר מדי פעילה שם בפנים וצריך לקשור אותה (בערך 5 חודשים).

• אנחנו מעולם לא שמנו אמבטיה...

• אם באמת צפוף לו אז תעבירי...
    אני העברתי בגיל 6 חוד' ... גיסתי העבירה ב4 חוד' כי הבן שלה גבוה...
  • יש לי 10 ס"מ מרווח בגובה, נראה די צפוף, צריך מקום לתנועה...
    לפי מה שאתן אומרות, אולי כדאי שאני אחכה עם זה כמה ימים.
  • אני עדיין לא העברתי את אורי לטיולון (עגלת פג עם אמבטיה רכה) ובלי עין הרע הוא גבוה ושוקל כמעט 7 ק"ג (כפרונ שלי
    שחר נולדה ב-6.2.2007
    אורי נולד ב-31.5.2009
  • רעות, יש לך פג פראמט?
    לי יש את המודולר, האמבטיה הקשיחה, נראה לי שהאמבטיה יותר קטנה משלך...
  • הוא עוד לא בן שלשה חודשים. זה נורא מוקדם לפי דעתי. ההמלצות בגדול זה גיל חצי שנה אבל אם זה לא יושב לגמרי (דוגמת טיולון בוגבו) אז אפשר פשוט בפוזה קרובה לשכיבה... כמו כסא נוח כזה.
    אני בעד שתשאירי באמבטיה ותטיילי איתו על הבטן. ככה הוא לא צריך חגורות ועל הדרך גם קצת מתרגל חגורת כתפיים
  • תודה רבה

• אני העברתי את אודיה בגיל 4 חודשים בגלל הריפלוקס אבל אני יודעת שהאמבטיה מתאימה עד גיל 5-6 חודשים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה