היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ה' ישמור אותך נסיך של אמא! "נושאת עיניי אליך למרומים..שלח נא ברכתך הו אלוקים.. ברכני ותן לי כוח, לדעת להבליג וגם לסלוח עשה שלעולם לא אפול, לא אמעד ושיותר לא אשאר לבד..."
20 תגובות
עמוד 1
לא פייר לא לשתף אותנו, אחרי שאמרת שהמצב לא טוב ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
חופית מאמי תשלחי לי מייל מה צריך, אעזור במה שאוכל. sigalit335@walla.com הלואי ויהיה בסדר
בנות...
יוווו שרון ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
אני בוכה כמו תינוקת קטנה
גם ביבנה יש קבוצה של נשים שקוראות את כל התהילים כל ערב בחינם ללא תשלום אז הבאתי להם את השם של ניב ומי שרוצה מוזמנת להיצטרף. חוץ מזה שהיום אמא שלי היתפללה בישבילו בקבר רחל
אוףףףףףףףף גם אני שמתי את הבשורות הקשות בצהריים מענת ומאז לא מתפקדת, וכל כך רציתי ליסוע להיות איתה אבל ידו כבר יומיים חולה
כל כך עצוב לי לשמוע אני כולי תפילות ותקוות שהמצב ישתפר
שרון אני יודעת ובטוחה שניבוש שלנו לא יוותר ניב חזק הוא יודע שכולנו מאחורייו שכולנו איתם הוא לא יוותר בקלות הנסיך הקטן אחרי כל טיפול המצב שלו מתדרדר והוא מתאושש הוא חזק הוא חזק הוא ינצח את המחלה כמו גדול אנחנו נמשיך
.html]
כמה עצוב לשמוע --------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
יש לי כרית!!!!אני אסע לשם!!!!!!
אוף!!
חופית אני אוכל להביא כסף ביום ראשון ישירות לסעודה ? כי אין לי דרך להעביר את הכסף לפני כמה כסף צריך ?
103]
אני בהלם, לא ידעתי מכל זה, מה צריך לעשות? שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!