דחוף-מישהי כבר נסעה להביא לניבוש כרית הנקה? - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי בנות יש לי כרית הנקה ואני יכולה לצאת תוך רבע שעה לשניידר (מרחובות) השאלה אם מישהי כבר נסעה?
רעות שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
10 תגובות
עמוד 1
אף אחת בינתיים לא הודיעה כלום לפי דעתי תצאי לדרך הכי הרבה יהיו לענתי 2 כריות לניב כל הכבוד לך
.html]
רעותי - אל תסעי. טלי הביאה לה כרית לפני חצי שעה. תודה המון.
תודה על העדכון שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
רעות אני וקרן נוסעות בעזרת השם ביום שישי את יכולה לבוא איתנו יש לך את הנייד של קרן קרין 123 נכון? אם לא תכתבי לי למייל ונחליף טלפונים אני יוצאת ברכבת ופוגשת את קרן נוכל לצאת ביחד מרחובות
גנית שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
אנחנו נוסעות בבוקר עד 12:00 חייבות לחזור להוציא את הבנות מהגן. טוב לא נורא אם תרצי אני נוסעת ביום ראשון לתפילה שמארגנת חופיתוש המקסימה שלנו. את מוזמנת להצטרף
גניתו'ש סליחה שנדחפת בע"ה אם לא אצליח להגיע לענת מחר , אקפוץ אליה גם בשישי . מכיוון שלא בטוחה שאצליח להגי ביום ראשון אשמח להביר איתך כסף לחופית. אם זה בסדר מיצידך?!
גנית, אני מאד מקווה שיסתדר לי להגיע ביום ראשון,אם כן אני אשמח להטרף אליכן שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
גנית את נוסעת לתפילה ביום ראשון ???? אולי תקחי אותי צדיקה שאת בחיי ... יש לב