בנוגע לניב - אתן מאמינות באות משמיים? - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני לא בחורה דתייה, וגם לא מאמינה הדוקה, שומרת חגים מאז שהתחתנתי...
אני יושבת מול המחשב וקוראת את השרשורים הפסימים מהיום וחושבת הלוואי שהיה לי איך להשפיע, איך לעזור לניב ולו במעט ופתאום צלצול בדלת. אני יורדת ורואה שני חסידים של רבי מברסלב בדלת אשר מסבירים לי על פועלו של הרבי ומבקשים תרומה חודשית. לצערי הרב אין ברשותי את האפשרות הכלכלית להתחייב לתרומה חודשית אבל באופן אוטומטי אמרתי להם אני אתן לכם מה שיש לי בארנק כרגע אבל יש לי בקשה אחת קטנה תתפללו עבור ניב בן ענת, בשבת ובכל הזדמנות, תעשו תפילה עבורו ואני מבטיחה לכם שביום שיהיה לי אני אתן לכם יותר ממה שתצפו. באופן אוטומטי על סף דלתי הם עמדו והתפללו לשלומו של ניב, לרפואה שלמה, שיגדל ויביא ילדים ויקים משפחה בישראל. בנות אני כותבת את הדברים ובוכה, פעמיים ח"י שקלים זה מה שהיה לי בארנק וזה מה שנתתי להם, תרומה צנועה בעד תפילה גדולה.
אלוהים מסף דלתי תשמע את התפילה ותענה לתחנונים, ילד קטן ותמים זקוק לישועתך, שמור נא עליו והשאר אותו בריא לאמו ולמשפחתו [url=http://imikimi00.com/link/link_through/BH4x-10u]
--------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
אני דווקא מאוד מאמינה וסומרות לי שערות מרוב התרגשות זה רק מוכיח שכל מה שאנחנו עושות בלב שלם- נשמע למעלה
גם אני כמוך. אבל לא יכולה שלא לנסות ולבקש מכל אדם דתי שאני מכירה שלא יפסיק להתפלל. אני קוראת את השרשור שלך, וכולי צמרמורת. הלוואי, הלוואי ותגיע הישועה מהשם
מאמי..הכל מלמעלה.. ולא סתם הגיעו לביתך ככה אני מאמינה..
ה' ישמור אותך נסיך של אמא! "נושאת עיניי אליך למרומים..שלח נא ברכתך הו אלוקים.. ברכני ותן לי כוח, לדעת להבליג וגם לסלוח עשה שלעולם לא אפול, לא אמעד ושיותר לא אשאר לבד..."
אוך איך ריגשת אותי כל הכבוד לך ואני מאמינה שגם כל תפילה הכי קטנה היא גדולה בשביל ניבוש דיברתי דווקא עם ענת והיא אמרה שיש שיפור קטן ככה אמרו לה בצילום ריאות הלוואי ולאט לאט ניבוש שלנו ירגיש טוב ומיום ליום מקווה שהמצב רק ישתפר .html]
סיוון אני מאמינה...כי זה נכון וראינו כמה פעמים את ההשגחה הפרטית בחיינו מקווה שהוא יבריא מהר
פתאום קלטתי שביקשתי תפילה לניב אבל שכחתי לגמרי מסבא שלי. איך ברגע אני מרגישה כל כךךךךךךךךךךך חרא בשבילי. סבא שלי במצב גרוע, גם סרטן [url=http://imikimi00.com/link/link_through/BH4x-10u]