-
אצלנו
מביאם מתנה לילד שחוגג יום הולדת... וגם הילד שחוגג מביא לילדים שקית עם ממתקים בפנים ...
---------------------------
שומרני אל מיצר רע
הגן עלי מכל צרה
שמור אהוביי ובני עמי,
ושמור עלי גם מעצמי
-
אני לא מבינה למה כל הורה צריך לשבור את הראש מה לקנות אפילו ב15 ש"ח ולמה ילד צריך לקבל 16 מתנות "צנועות"- שיקנו מתנה אחת יפה מהועד- מה הבעיה? הרי לא מדובר במסיבה שאת עושה בבית ומזמינה באופן פרטי את כולם.
לא מובן לי....בחיים לא שמעתי על זה....
-
לי זה נשמע נחמד מאוד
לשחר עוד לא יצא לחגוג יום הולדת בגן גם שנה שעברה באה אחרי היום הולדת
הם אוהבים את זה הילדים.. שחר דווקא מדבר על זה כל הזמן שחוגגים יום הולדת בגן ונותנים מתנות לילד....
שומרני אל מיצר רע
הגן עלי מכל צרה
שמור אהוביי ובני עמי,
ושמור עלי גם מעצמי
-
אצלנו זה גן קטן והנוהג דומה למה שתיארת.
לכל ילד שחוגג יום הולגת מביאים מתנה (עד 15-20 ש"ח).
והילד שחוגג מביא הפתעה קטנה לכל אחד (2-5 ש"ח).
לדעתי זה ממש נחמד כי הילד מקבל המון מתנות ביום הולדת שלו
www.YaaraKatz.com
-
אצלנו לא מביאים מתנות לילד שחוגג...
לאלה יש יום הולדת בגן ביום שישי ואני מביאה מתנות לכל הילדים...
מתנות ב-2-3 ש"ח
הם 29 ילדים בגן... אם לכל ילד הייתי צריכה לקנות ב-15 ש"ח זה מעל 400 שקל... לא נשמע לי הגיוני...
[]
-
אצלנו אופירי עוד קטנה אבל אני יודעת מהאחיינים שלי שהיו בגן הזה שבדיוק כמו אצל זוהר כאשר הילד שלך חוגג יומולדת נהוג להביא הפתעות והוא מקבל מהגן מתנה ממש חוצפה לבקש את זה אי אפשר אח"כ לצאת מההוצאות איפה המתנות לגננות? חוצפה
-
אצלנו למי שיש יום הולדת מביא הפתעות לילדים ( 2 שח )
והוא מקבל מתנה מהגן !
וזהו
-
מחר אנחנו נחגוג לגלגל יום הולדת בגן ("קצת" באיחור אומנם... חיכינו ל"אחרי החגים"). בגל אופן, היא החוגג הראשונה בגן אז אני לא יודעת וגם לא נראה לי שהגננת ביקשה משאר הילדים לקנות לה מתנה. נראה לי שהיא תקבל מתנה מהגן (מהוועד) וזהו.
אנחנו קנינו הפתעות לכל הילדים + ילדים בתינוקיה שגם הם ישתתפו במסיבה (מדובר בהס"כ 37 הפתעות... אבל בקטנה...)
-
אצלנו בגן במוצקין....
שולחים הפתעות לילדים אני קניתי ב-2.5 ש"ח משהו נחמד שנראה שווה יותר
או...ו מביאים גם ספר לגן ואז כל השבוע אומרים ווקראים מהספר שהילד הביא ביום ההולדת שלו
והגן נותן הפתעות שהכינו לו ליום הההולדת שלו וגם ציורים ועבודות של ילדים
עדיף משהילד החוגג יקבל מלא מתנות ולא יתרכז במתנה אחת כללית מהילדים ומהגן...נראה לי יותר חינוכי וצנוע
-
אלונה אני מסכימה איתך .. כל הקטע של המתנות זה הקטע של "חוויית" היום הולדת
ככה גם הילדים לומדים לתת ולקבל דרך זה....
שומרני אל מיצר רע
הגן עלי מכל צרה
שמור אהוביי ובני עמי,
ושמור עלי גם מעצמי
-
כל הקטע של המתנות יש בשביל זה את היומלדת בבית אם רוצים חוויה
-
אצלינו הילד החוגג מביא הפעות לכל הילדים ומקבל מהגן מתנה נחמדה וציורים אני אישית נגד זה שכל הילדים צריכים להביא מתנה בזבוז כסף ענקי
ברגע שיש 30 ילדים וגם כאב ראש גדול אם אני ירצה לקבל מתנות אני יעשה יום הולדת בבית לילד

-
גם לי זה מרגיש לא נכון שיביאו לילד יום הולדת מתנות....
אצלנו בגן הילד החוגג מביא הפתעות.
-
אצלנו רק החוגג מביא הפתעות.
אם זה בבית זה משהו אחר כמובן שכל אחד מביא מתנה
:[URL=http://www.zix.co.il/viewer.php?id=907700665.JPG]
שליו שלי
-
אין לי מושג איך זה בגן שלנו, כי רק השנה נכנסנו לגן ועוד לא היה יום הולדת.
אבל אני יודעת מאחותי שהילד שחוגג מביא מתנות קטנות לילדים בגן, והגן (כנראה מכספי הועד) קונה מתנה גדולה, וכל הילדים מכינים ציורים לילד היום הולדת (ועושים גם בזוגות יום הולדת).
גם בעיני לא מוצא חן הרעיון להביא לכל ילד מתנה, זה כאב ראש וחוץ מזה תמיד לא נעים להביא מתנה קטנה מדי אז מתחיל ההתלבטות בכמה לקנות ומה לקנות, וזה גם בסופו של דבר הוצאה כספית גדולה.
-
גם אצלנו ילד יום ההולדת מקבל מתנות מכל אחד. הגננת אמרה בפני כל ההורים בתחילת השנה משהו סימלי ב-10,15 ש"ח...
כמובן שילד יום ההולדת גם מביא כיבוד והפתעות לכולם.
לי זה דווקא נראה נחמד שהילד יוצא מהגן עם המון המון מתנות- זה הכיף ביום הולדת!
הבלוג שלי כנסו ותהנו-
http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=yts
-
אצלנו לא עושים מסיבה עם הורים כי הם קטנים ולא משתפים פעולה
למרות שממש בא לי כבר לעשות יום הולדת עם אריאל בגן.
יום שלישי יש לו יום הולדת ואני צריכה לקנות 22 מתנות או שקית הפתעה.
שנה שעברה הלכתי רחוק הבאתי לכולם גם וגם
-
אצלנו זה ממש לא ככה.
והגננת גם לא מסכימה שהילד החוגג יביא מתנות.
-
בגן אצל גאיה כשיש יומולדת הילד החוגג מביא מתנות סמליות לכל הילדים ומקבל מהגן את המתנה הגדולה...
כבר חגגו פעמיים בגן מתחילת השנה וגאיה חזרה כל פעם עם מתנות קטנות..ממש כיף
כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא
נשיקות לירון וגאיה
-
טוב קניתי לו סט מכוניות קטנות- אמבולנס, משטרה וכו'...-4 כאלה ב12 ש"ח- נראה לי מכובד....בנים תמיד אוהבים לקבל מכוניות מתנה.
לפחות גם גיליתי שבחנות כלי כתיבה ליד הבית יש מלא צעצועים כאלה יפים עד 25 ש"ח- צריך לקפוץ לשם עם יותר כסף לקנות כמה הפתעות גם הביתה
-
אצלנו זה לא ככה......נראה לי מוזר, אבל כל גן והשריטה שלו, מה לעשות.....
אנחנו חוגגים שבוע הבא יומולדת. מביאים הפתעות לכל הילדים + כיבוד ועוגה, וילדת היומולדת מקבלת מתנה מהגן + ציורים של כל הילדים......היה יותר נחמד לקבל מתנות מכולם - זה הרבה יותר כייף
המסנג'ר שלי:
ortaly10@hotmail.co.il
-
אצלנו גם נותנים מתנות לילד/ה שחוגג יומולדת.
לדעתי זה נחמד מאוד!
-
אני יגיד לך את האמת אצלנו בגן לא מביאים מתנות לילד החוגג אבל לדעתי זה דבר יפה וכדאי כדי שהילד באמת יחווה יום הולדת אמיתי עם מתנות. זה כיף להגיע הביתה לפתוח אריזות מתנה