איך התרגשתי על הבוקר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות הייתי חייבת לשתף אתכן , ממש עמדו לי דמעות בעיניים על הבוקר, דיברתי לפני יומיים עם הגננות של נועם ועידו וביקשתי את רשותן לרשום פתק להורים עם הסיפור של ענת וניב ע"מ שהורים יתרמו כל אחד כפי יכולתו, הגננות יישר הסכימו ואף אמרו שיתרמו בשמחה, מכיוון ששבעים אחוז מהגן של עעידו היה חולה סיכמתי איתן שאתלה את הפתק ביום א' הקרוב.
    פתאום הבוקר ניגשת אלי הסייעת של עידו , בחורה מתוקה שעידו חולה עליה וחושב שהיא אחותו

12 תגובות
עמוד 1

• יעלי איזה יופי
  • בהחלט מרגש מאוד מאוד
  • יעלי אין כמוך
    כל הכבוד על היוזמה

• יעלי את מדהימה
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • כל הכבוד!!!!!!!!!!!!!!1
    ממש ממש מרגשש.
    יוזמה ברוכה גם שלך וגם של הסייעת וחברותיה
  • כל הכבוד!!
    אני חושבת שהדבר שהיא זקוקה לו יותר מכל כרגע זה כסף

מיטל
  • איזו יוזמה מבורכת

• כל הכבוד מאמי....תבורכי
  • וואו ! כל הכבוד לך ובהחלט מרגש העינות שלהן ...
    מקווה נורא שכל העזרה והתפילות יעזרו !!!!!
  • תבורכי!
    אני גם כרגע בגיוס רב של כספים עבורם מקווה שבסוף יצא סכום יפה שיתן להם קצת שקט..

אני ממליצה לכם להיכנס לקו לחיים להקליד ניב קוטלר ולהוציא את הפרופיל שלו וככה לתלות את זה או להסביר עם זה.. זה די עוזר שרואים שיש גוף גדול שתומך בהם אנשים לא מפחדים לתרום..
    בהצלחה לכל התורמות מתרימות עזורות חזק ואמץ

אורי ועדי
    כנסו לאתר www.adidastudio.com
  • איזה חמודות! כל הכבוד להם וגם לך!
    ילד יפה של אמא
  • כל הכבוד על היוזמה המבורכת
    ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה