היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ובכן עונת החורף והגשם החלה ...והמשתמע מכך שנוכל פחות לצאת עם גאיה לטייל או לרכיבת אופניים, וחוץ מהאופציה לבקר חברה בגילה אחרי הגן או ללכת לסבא וסבתא או לשחק בבית עם ים הצעצועים שקנינו לה אני מניחה שהקלטות יחזרו להיות להיט בסלון...לפחות פעם ב... כשהיא כבר תתחרפן וגם אנחנו
20 תגובות
עמוד 1
פים פם פה ברני חיתולי (עם אפרת רייטן) יעל, אמא של יונתן
שירי ילדות ישראלית, חיבוקי, בלי טיטולים, איזה כיף להיות נקי, ברני לסוגיו, קופיקו, אימא יקרה לי, זה בערך מה שרץ אצלנו "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים, בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים. ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת, מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."
שורום זורום אצו רצו גמדים סיפור ושיר של מיריק שניר 100 שירים ראשונים יובל המבולבל - טוב לצחוק, שמות וחרוזים, המסע אל הכוכב סבתא בישלה דייסה הסבתא של אפרים בוא אליי פרפר נחמד אפרוחים רינת בארץ המילים טולי בלבולי בארץ פטפטת + בארץ המוסיקה
תודה בנות הורדתי לשירה ואורי מלא דברים חדשים פשוט את שירה כלום לא מעניין בטלוויזיה מקווה שמשהו ימצא חן בעינייה סוף סוף\ ואורטל ושאר הבנות אם יש עוד המלצות אשמח
.html]
סיפורי מישמיש הולכים לגן רדיו גן נשיבוק ימי דיג דיג דוג 1,2,3,4
100 שירים ראשונים (אנחנו משתוללות ורוקדות לצלילי השירים) דורה (יש מלא וזה גם מלמד אנגלית) בלי חיתולים רינת בארץ האנגלית מותק של פסטיבל (האחרון שהיה. הבת שלי מתה על זה.) טובי דובי
ובהופ יש אחלה תוכניות.
עוד כמה המלצות: סבתא בישלה דייסה חלק א' וחלק ב' הסבתא של אפרים יובל המבולבל - טוב לצחוק, שמות וחרוזים, המסע אל הכוכב הכבשה שושנה וחברים רינת בארץ המילים גיגיגיגונת שירי ילדות ישראלית 1,2,3 בייבי סמבה סיפור ושיר של מיריק שניר סיפורי לוין קיפניס בונבוני אין כמוני גילי בא לבקר הפיציקט של רינת הקרקס של רינת המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
אה, ועוד משהו - מספיק שתרשמו באימיול לולי ובייבי - תקבלו רצף של כמה תוכניות - ממש שווה! המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
תודה מאמי
את יכולה על מנת לזרז את ההורדה קודם כל לדאוג לשחרר את הקובץ , ודבר נוסף קבלי קישור לשרתים לאימיול חדשים וטובים :
http://ed2k.2x4u.de/index.html פשוט תקליקי על הקישור שבאתר שנתתי לך (על אחד מהם) ויתווספו לך השרתים לאימיול ואז תתחברי לאימיול מחדש עם שרת חדש .
חמישה סיפורים תירס חם איתמר מטייל על קירות עולם קטן שירי חיות יהודית רביץ - גם אני רוצה חיבוק חיבוקי טיף וטף 1+2 בא לי מסיבה לי סבא טוביה - סיפורי התנ"ך, סיפורה של מדינה, מסיבה ביער, סיפורים כיד המלך פים פם פה - בגן הענק + ארמון הקסמים המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il