עזרה מאופות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני רוצה להכין לילדים "נשיקות" כדי שיאכלו קצת ביצים הם לא אוכלים בכלל ...
    האם מספיק להקציף חלבונים עם סוכר לקצף יציב ולעשות צורות על התבנית?
    יש עוד משהו שמוסיפים?
    אש קטנה ודי הרבה זמן נכון?
5 תגובות
עמוד 1
  • עוגיות נשיקות - בישול עם ילדים

מי לא אוהב נשיקות? במתכון לפניכם תוכלו להכין עם הילדים נשיקות יפות בשלל צבעים.

חומרים:
    8-10 ביצים גדול 1
    500 גרם סוכר לבן סוגת
    כמה טיפות מצבעי מאכל שונים

הכנה:
    1. הפרידו בין החלבונים לחלמונים בזהירות.
    2. שימו את החלבונים והסוכר בסיר קטן מעל סיר גדול או מחבת מלא במים רותחים וחממו מעל להבה נמוכה תוך כדי בחישה.
    3. המשיכו עשר דקות עד שהסוכר נמס.
    4. העבירו למיקסר והקציפו כעשר דקות, תחילה במהירות בינונית ולאחר מכן גבוהה עד קבלת קצף מבריק ויציב.
    5. אם ברצונכם בנשיקות צבעוניות, חלקו את הקצף לכמה חלקים והוסיפו כמה טיפות של צבעי מאכל לכל חלק. עשו זאת בזהירות רבה- קפלו את הצבע פנימה בעזרת מרית בעדינות. אל תערבבו בחוזקה.
    6. חממו תנור לחום נמוך (75 מעלות) ורפדו את התבנית בנייר אפייה.
    7. הניחו תלוליות של קצף על נייר האפייה ואפו שלוש שעות או עד שהנשיקות יבשות וניתקות מהנייר.
    8. צננו ושימרו בכלי אטום עד להגשה.
  • וואייייי זה ממש קל לעשות את זה
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • יאמי

גאיה וקורן שלנו

[]
    []
  • אורטל - סימן לזכור
    חלבון=חלב=לבן

• המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה