אני לא מביה מה קורה לילד הזה בזמן האחרון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מתעורר בבוקר ולא רוצה להתלבש ולא רוצה ללכת לגן. עושה היסטריות נופל על הרצפה וצועק. לא יודעת איך להתמודד עם זה.

8 תגובות
עמוד 1

• לפעמים יש לילדים תקופות כאלו, אני בטוחה שזה זמני ויעבור
  • אולי לא טוב לו בגן?....
  • גם אני מאוד מקווה כי אין לי כוח להתמודד עם זה אני גם לא יודעת איך להתודד עם זה. אני מנסה לדבר איתו ליאלי מה קרה בוא לאמא והוא צועק לאא וממשיך לצרוח.

• וזה גם מה שאני חשבתי שאולי להוא לא רוצה ללכת לגן בגלל שלא טוב לו שם. אבל כשהוא מגיע לגן הוא נכנס בכיף וישר הולך לשחק וכשאני מגיע הוא אפילו לא רוצה ללכת הביתה מוזר...
    אולי פשוט בגלל שזה עכשיו מתחיל עונת החורף וזה משפיע?

• אני מאמינה שילדים מרגישים הכל... וכך כנראה באופן בלתי מודע הוא מרגיש שאת בהריון.
    שאני הייתי בתחילת ההרין שרק איחר לי המחזור ועשיתי בדיקה ביתית, שיחקתי יום אחד אחה"צ עם שני ותוך כדי משחק היא נגעה לי בבטן... פתאום עצרה הכל ושאלה אם יש לי תינוק בבטן... כמובן שהייתי דיפלומטית ואמרתי לה שעוד קצת
  • אני עם קאיה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה