היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ב- 25/11 הנסיכה המדהימה שלי תהיה בת שנה. במפגש בוקר מציינים את יום ההולדת שלה עם חטיפים ושרים לה יומולדת. אני רוצה לעשות לילדים הפתעה בסוף. מה דעתכן על כובע או צעיף? לבנים ירוק או תכלת ולבנות נגיד ורוד או לבן?
אני רוצה לחפש באינטרנט, במחיר סימלי כמובן, ואני לא מוצאת.
בקשר ליום ההולדת של אלעאי שחלה בפברואר- אני כבר אדבר איתכן בהמשך
7 תגובות
עמוד 1
אני לא יודעת לגבי ילדים אחרים - אבל שלי לא מוכנים בשום פנים אופן לשים כובע וגם לא צעיף....... המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
17 ילדים. כולם בני אותו גיל- שנה מקסימום! וכולם מגיעים עם כובע בבוקר. בכ"ז מעלות - אין ויכוחים עם הילדים בנושא הזה, ממש קר אצלנו!
על מה היית "הולכת" משל" אני מוכנה לקבל רעיונות אחרים
היי אדוו'ש הרעיון עצמו חמוד לאללה אבל כמה שהמחיר יהיה סימלי זה עדיין יעלה לך סכום מכובד השאלה אם כדאי לך להשקיע... כמה ילדים יש בגן?
היי אדוו'ש הרעיון עצמו חמוד לאללה אבל כמה שהמחיר יהיה סימלי זה עדיין יעלה לך סכום מכובד השאלה אם כדאי לך להשקיע... כמה ילדים יש בגן?
היי אצלנו הביאו מתנות לילדים צלחת של דורה ובפנים ממתקים אפשר כוס עם קש אפשר לקנות בחנויות של השקל זול ויפה לדעתי כובע זה משהוא אישי וכל אמא מעדיפה סוג אחר בהצלחה ויום הולדת שמח