היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בננות, בזמן האחרון אור שלי אוכלת פחות היא הייתה אוכלת 150 ובשבוע האחרון היא בקושי מסיימת 120 ניסיתי לתת לה סימילאק אך זה גרוע יותר, האם מישהי ניתקלה? עוד משהו שאין לי מושג אולי קשור יש לה פתאום שיעול מוזר לא של חולי
5 תגובות
עמוד 1
האם היא אוכלת גם דברים נוספים? אם היא לא מרגישה כ"כ טוב זו יכולה להיות סיבה טובה... האם היא אוכלת לעיתים קרובות יותר רחוקות יותר? את יכולה לנסות לתת לה פטמה במס' אחד גדולה יותר ולראות מה קורה. ואם יש חשש כלשהוא תמיד ניתן לגשת לרופא או להתייעץ איתו בטלפון
היא מרגישה מצויין אין כל שינוי בהתנהגות היא לא נודניקית רק כשהיא אוכלת היא אוכלת פחות ולקראת הסוף אחרי ההפסקה באמצע היא מתחילה להיות נודניקית
בת כמה היא? אני לא זוכרת......
עד כמה שזכור לי - היה לה משהו כמו ריפלוקס.....בדקת אותה אצל רופא ילדים?
היא בת 3 חודשים אוטוטו ובקשר לריפלוקס זה בסוף לא זה רק הייתי צריכה להוסיף לה הפסקות באמצע זה קורה לה פעם בכמה זמן אבל לא משהו תקיף. נראה לי שסתם נלחצתי היא אכלה היום בסדר גמור נחכה להמשך סתם לחץ של אמא טרייה כנראה