קצת עידכונים..אשמח לעצות. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות.אז התחלתי ללמוד עדין לא את הקורס הרישמי אבל פרק א:-)
    הבעיה היא שהבת שלי לא מוכנה לאכול,אני מנסה להעביר אותה לבקבוק כבר כמה פעמים וזה ממש לא עוזר,היא אוכלת בבוקר לפני שאני יוצאת והפעם הבאה זה..כשאני חוזרת
    ניסיתי בקבוקים שונים וכו..ושום דבר לא עוזר..מה עושים?למישהו יש רעיון.היא לא מוכנה לוותר על ההנקה,וחלב אם בבקבוק ממש לא עושה לה את זה..שאר הילדים המעבר לבקבוק היה חלק אבל אצלה זה משהו אחר.אשמח לרעיונות כי אני כבר הרמתי ידיים
    דבר נוסף אני מחפשת מטפלת לתקופה של הקורס עצמו,מישהי יודעת איך משלמים למטפלת לפי שעות?לפי חודש?אני צריכה 3 פעמים בשבוע..
    תודה לכל המגיבות

6 תגובות
עמוד 1
  • גם אצלי היה את אותו הסיפור
    עם נגה פשוט השארתי בקבוק והלכתיבעלי ניסה כמה פעמים אבל כש/הייתי בסביבה היא לא הסכימה. בסוף הוא הצליח כשלא הייתי בסביבה
    ועם טליה פשוט לא התיאשתי. ניסיתי לתת לה כל יום קצת בסוף היא אכלה..
  • סיפור מוכר...
    אצל עילאי חשבתי שזאת טעות שלי שלא נתתי לו כל יום בקבוק,
    עם נופר אמרתי שאני לא מותרת ונותנת לה כל יום בקבוק אחד שאוב - כך עשיתי, עד שאחרי חודש בערך היא הבינה את הפרנציפ ולא מוכנה לשתות מבקבוק!
    כנראה שזה לא תלוי רק באיך מרגילים אלא באופי הילד.
    בגלל שאין לך ברירה, אני הייתי מנסה סוגים שונים של בקבוקים, פיטמות, סוגים שונים של תחליפים גם, שעות שונות של האכלה, האכלה בחוץ כדי להסב את תשומת ליבה.
    בהצלחה

מיטל
  • תודה בנותd.com/]
  • לגבי מטפלת אין לי שמץ

[
    דביר04/02/07
    עירית01/03/77

• בוסקקה!

אני ממש מקווה שיעזור.....חייבים להמשיך ולהתמיד - עד שתסכים

אצלי התייאשתי - אבל הנה, עוד מעט גם אצלי היא תצטרך לקחת בקבוק - אבל בגיל העכשווי זה הרבה פחות בעייתי. כשהם קטנים - הם לא מוכנים שום דבר אחר מציצי (ותכל'ס צודקות, זה הכי טעים והכי כייפי
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
  • אני זוכרת שבתקופתו דיברו על הבקבוק של "חלב לי" שמחולל פלאים:
    http://www.monbebe.co.il/index.php?page=function&action=products&sort=10
    יעל, אמא של יונתן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה