מזג אוויר- האם זה נכון? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אומרים שבשבת יהיה שרב????
    אני כבר לא יודעת- לסגור את הבגדי קיץ, להוריד את כל הבגדי חורף..? (בנתיים שמתי להם בארון רק 2-3 חליפות)
    מה קורה עם העולם?!?!

אני פשוט משתדלת לא לשמוע חדשות, רק מתעדכנת ב ynet..
    אין שום ייאוש.. :)
16 תגובות
עמוד 1
  • אומרים שיהיה חם.
    לדעתי נגמר הקיץ,
    יתאים יותר להלביש שכבה אחת של חליפת מעבר

מיטל
  • אני כבר הכנתי ארון חורף אבל השארתי כמה בגדי קיץ כי הארץ שלנו ידועה במזג אויר (ובכלל כדור הארץ לאחרונה) הפכפך....

• כן

[
    דביר04/02/07
    עירית01/03/77

• באמת??????
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il

• כן זה באמת בעייתי אני בכל אופן שמתי בינתיים את הבגדים הארוכים של אופיר אצלי בארון במדף נפרד עד שהחורף ממש יכנס אלינו

• כן זה באמת בעייתי אני בכל אופן שמתי בינתיים את הבגדים הארוכים של אופיר אצלי בארון במדף נפרד עד שהחורף ממש יכנס אלינו

• אמרו שיהיה חם יחסית לעונה... אבל לא שרב....
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • עמיתי
    אני השארתי כמה בגדים לקיץ בצד ...
    קרן

• אף פעם לא קרה לי עוד שהלבשתי בחורף מכנסיים קצרות, אולי חולצה קצרה אם ממש חם
    לא צריך להיסחף...

מיטל
  • מזג אויר משוגע..
    ואני אתמול סידרתי להם את הבגדי חורף...
    מה שרב עכשיו

• אני גם השארתי ביגוד לשתי העונות..לדעתי בדצמבר רק אפשר להשאיר רק ביגדי חורף כולי תפילה שהגשם ימשך אחרי חמש שנות בצורת הגיע הזמן..d.com/]
  • גם אני אתמול העברתי לארון חורף....והשארתי גם כמה בגדים קצרים לי ולבעלי...

• כן..הטמפרטורות יעלו
    אני תמיד משאירה בארון כמה פריטים של הקיץ להפתעות מהסוג הזה
    ואני שמחה שתהיה שמש ביום שבת
    נוכל לטייל עם הבנות

• כן. אומרים שיהיה חם. אני בכל מקרה עדיין לא הכנסתי את הקיץ. יש לי 2 ארונות בבית אז ככה שאחד עם חורף ואחד עם קיץ

• אוקיי, הבנתי..
    המידע ה"שרבי" הזה הוא מאמא שלי, כנראה לקחה את ה-"טמפ' גבוהות לעונה" קצת רחוק...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה