היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בלידה השניה הזריקה הלכה ממש קשה: המרדימה הסתבכה עם ההזרקה, החומר לא השפיע עלי בהתחלה, כאב לי מאוד הגב בזמן הלידה ושבועיים אחרי עוד הרגשתי את מקום הדקירה. העניין שמאז הלידה, בכל פעם שאני יושבת בתנוחה מסויימת ואח"כ נעמדת, אני מרגישה כאב כשאני דורכת על רגל ימים. כאב שמתחיל מהגב התחתון, חצי ישבן ורגל עליונה. אחרי כמה פעמים שאני דורכת על הרגל הכאב נעלם. אני מתארת לעצמי שזה קשור לאפידורל, הגיוני? מישהי עברה דבר כזה? בלידה הראשונה הזריקה עברה חלק ולא הרגשתי כלום חוץ מהדקירה. מה עושים עם זה? לאיזה רופא פונים?
מיטל
2 תגובות
עמוד 1
היי . מוכר מאוד מאוד . גם אצלי ההזריקה הייתה פשוט סיוט והיו לי הכאבים שאת מתארת . עבר מעצמו כשהקטנה הייתה בסביבות חצי שנה . מהתייעצות עם הגניקולוג זה אכן היה ככל הנראה השפעת האפידורל .