כל ערב 38.1 חום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כל ערב יש לנו חום (לנסיכונת) חום 38.1 רופאת הילדים אומרת שזה קשור לוירוס שיש לה המון זמן (מגיל חודשיים עם כמויות אדירות של נוזלת שלא עוברת בכלל)
    נעשו בדיקות מעבר שיצאו תקינות אבל זה נראה לי עדין לא תקין בבוקר אגב דנדוש קמה בלי חום וגם באמצע הלילה אחרי אקמולי אין חום ורופאת הילדים שלה הן בין הטובות במכבי
    אני כבר שוקלת לקחת את דנדוש להומאופט להתחיל לטפל בה ולייבש את הנוזלת למרות שהסיכוי קלוש כי יש לדנדוש אינדואיד (שקד שלישי - פוליפ)
    אגב למרות החום דנדוש חיונית פעלתנית צוחקת משחקת אז אולי אני סתם בלחץ אבל בכל אופן............
    סליחה על החפירה
1 תגובות
עמוד 1
  • אין לי מושג מה להגיד לך אבל ליותם היה גם תקופה שהיה עולה לו החום וגם לא נתתי שום אקמול, אל תתני בחום כזה תנסי להוריד לה בלי. אני אל נותנת אקמול מתחת ל38.5 ועדיף שלו כך שהגוף שלהם יהיה חזק יותר.
    תרגישו טוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה