-
אני לא נגד, מי שרוצה ללכת על אופציה כזו ויש לו אפשרות ...למה לא?
תיאורית "דרכו של אלוהים"...אני לא מאמינה בה כ"כ...
זה פשוט עניין של מזל..או יותר נכון איזה זרע הגיע לביצית קודם...
-
אני אישית עברתי רק טיפולים,מקווה שהריון הבא בע"ה תהיה לי
-
ניצוש גם אני כמוך לדעתי לא צריך להתערב בדרכו של האל מה שהוא החליט כך יהיה בע"ה שרק יהיו בריאים
-
אם היו לי 4 בנים
או
אם היו לי 4 בנות
אז כן הייתי עושה
-
בעלי חושב שלא צריך כי מה שבא בקרוך הבא...
אני טרם החלטתי כי מצד אחד אני נורא רוצה משני המינים אבל מצד שני אולי זה באמת התערבות מיותרת
-
כשהייתי בהריון עם תמר הגר נפצעה והלכתי איתה למיון....היה שם רופא ששאל אותי מה יש לי בבטן ומה יש לי בבית....אמרתי לו שבבטן זו הבת הרביעית...ואז הוא שאל אותי אם הייתי מוכנה לעשות את מה שכתבת...אמרתי לו שבשום אופן לא!!!
-
גם אני לא בעד , אבל אני יכולה להבין את הרצון של הורים לקבל מתנה משני המינים
-
אצלי זה טיפה שונה...
-
לדעתי אחרי 4 מאותו מין זה מאוד לגיטימי לרצות מהמין השני ולכן דעתי שאין עם זה בעיה בחירת האל לא בחירת האל מה זה משנה אל דאגה גם על זה הוא אחראי
[
דביר04/02/07
עירית01/03/77
-
הסוגיה שלך היא אחת הסוגיות שדיי מעסיקה אותי ,כידוע לך (או שלא )
אני נשאית של מחלה גנטית שפוגעת רק בבנים ,לכן אני זכאית להפריה הזאת
שנקראת IVF עם PGD שזו בעצם הפרייה שבוררת את מין העוברים ובודקת אותם גם מבחינה גנטית ,זו אותה הפרייה רק שברגע שנוצרים עוברים מורידים להם תא אחד ובודקים אותו (אם זה כרומוזום XX או XY ועל הכרומוזום בודקים את הגנים )
ברגע שמורידים את התא זה פוגע באיכות העובר וסיכויי ההשרשה ברחם פוחתים עוד יותר מהפרייה רגילה שגם אז הסיכוי להריון הוא נמוך בערך (20-30 אחוזים )..
לפני הילה עברתי 7 הפריות שכאלה שלא הצליחו ולבסוף נכנסתי להריון טיבעי במקרה ויצאה לי בת ...בעלי מאוד רוצה בן ואני מאוד מתלבטת האם כל הסבל הזה
(וזה סבל!!!! )שווה את זה על מנת להביא בן בריא כרגע הנטייה שלי זה ממש לא להכנס לזה שוב כי מעבר לסבל הפיסי שאומנם הוא נסבל ביותר הסבל הנפשי הוא גדול יותר בהרבה ,אז התשובה שלי היא לנושא ששאלת היא לא ,אבל רק בגלל
שעברתי את זה ,ואני יודעת במה זה כרוך ולא בטוח שאותה אישה שרוצה ילד חמישי ממין אחר מודעת לכל ההשלחות הפיזיות והנפשיות ....
-
אני את ההריון הבא שלי שוקלת לעשות בדרך לבחירת מין היולד
אבל לא בהפריה
יש דיקור מיוחד ותזונה ..יש מומחים בתחום שיכולים להדריך אותך
-
תיראי אני לא בדיוק האישה לשאול אותה
אני עוברת טיפולל הפריה
ולא מרצוני ביגלל שיש לי קושי להיקלט להריון
וזה טיפולים מאוד לא פשוטים
ולכן לא לא היתי עושה טיפולים לבחירת מין היילוד
מה שאלוקים שולח לי
אני אומרת תודה
-
האמת היא שאין לי מושג מהם הסיכונים אבל אני מניחה שאם לא היו סיכונים כן הייתי רוצה לבחור והנימוק הוא שלי כרגע יש בת אני מתכננת נכון לעכשיו רק על 2 ילדים אז מה יותר כייף מבן ובת אבל היות ואת אומרת שיש סיכונים אז אין מצב
-
תודה לכולכן
-
וואו, סוגיה..
כרגע יש לי גם וגם אז זה לא חוכמה..
אבל אני חושבת שלא הייתי עושה את זה, גם בגלל התערבות בדרכו של אלוקים.
מי אני שיחליט מה מתאים לנפש שלי?! אני מפילה את החלטות כאלה קשות על מי שברא אותי..
-
חד משמעי לא!
רק אם חלילה הייתי צריכה
www.vengastudio.co.il האתר שלי
:[URL=http://www.zix.co.il/viewer.php?id=907700665.JPG]
שליו שלי
-
ממש לא !
מין היילוד זה הדבר האחרון שמעניין אותי, העיקר שיהיה/תהיה בריא/ה