היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הלכתי לא מזמן לטיפת חלב אמרו לי שהאחות במטפלת בי חולה אמרתי ומה? יש מישהי שמחליפה אותה? ולמה לא מודיעים ? מה נישם יבואו סתם? אז אומרים לי תלכי לאחות ככה וככה תשאלי אולי היא יכולה לקבל אותך. מה זה אולי? מה זה פה? מזמינים אז לפחות אם זה מתבטל תודיעו. אני לפני שבועיים לא הגעתי כי עזרתי לאמא שלי בגלל השבעה אז פתחו עליי כזה פה. טוב קיצר אמרה לי כן בסדר אני אקבל אותך אחרי הבנות שלי בינתיים לכי תעשי שתן בסטיק. הלכתי עשיתי ואני יושבת מחכה. אני נכנסת ומה היא אומרת לי? אויש אין לי כל כך זמן לקבל אותך. אני
11 תגובות
עמוד 1
למה את לא הולכת לרופא נשים וזהו?
זה מה שגם אמא שלי אמרה לי. אמא שלי היא אחות היא אומרה לי אם צריכה אז תבואי אליי למחלקה אני אעשה לך הכל סטיק לחץ דם משקל. אם משהו חריג תלכי לרופא.
אני בהריון של שחר לא הלכתי לטיפת חלב
הכול עשיתי אצל הרופא... --------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
אבל הרופא לא בודק משקל ולחץ דם.
אצלינו אצל רופא נשים יש אחות שתמיד יכולה לעשות את המדיידות אולו בנקרה הצורך . חוץ מזה זה מסוג המדידות שבשט ניתן לעשות בבית בכלל ולבדוק מול אותה אחות האם זה תקין . http://www.holdthatpic.com/
גם אני לא מבינה למה ללכת לטיפת חלב בהריון אני היתי אצל הרופא וכן בודק לחץ דם ומישקל
קרן
[url=http://www.glitterfly.com]
גם אני בהריון האחרון לא הלכתי לטיפת חלב , אצלינו במרפאה האחיות עושות את המעקב (משקל ולחץ דם ) לפני כניסה לרופא . אם את הולכת לטיפת חלב ומהשהוא לא בסדר בין כה וכה הן מפנות אותך לרופא כי הן לא יכולות לעשות כלום .
אני הלכתי ליווי הריון בכללית. באמת מעצבן מסכימה איתך
אני לא אומרת שכל האחיות שם ככה. זו אחות ספציפית. האחות שלי היא מקסימה רק שהיא הייתה חולה. ובעיה שהן לא מודיעות במקרים כאלה על ביטול תור. אני הייתי מעדיפה שידחו לי את התור. בפעם הבאה שאני באה אליה אני איגד לה שאם היא לא יכולה לעשותאת המעקב שתדחה לי מאשר שאני אגיע ויפנו אותי למישהי אחרת.