היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני אחת מכן ופעילה כאן כל יום ולכן לא נעים לי להחשף
יש לי בעיה קטנה-
היה לי בחודש וחצי האחרונים דימומים בלתי פוסקים בגלל סוגים שונים של גלולות ובשבוע האחרון החליפו לי סוג ועכשיו הדימומים פסקו והכל בסדר. מיותר לציין שחודש וחצי לא יכולתי לשכב עם בעלי אבל באמת פינקתי אותו ודאגתי לו כדי שלא יהיה מסכן , אתמול סוף סוף יכולתי לקיים יחסים ובגלל שבאמת היה לחץ הוא אמר שפעם ראשונה נעשה חפוז ואחרי כמה דקות נמשיך ( סליחה על התיאורים חחח ) אחרי שהוא גמר חיכיתי לו קצת והוא אמר לי עכשיו אני אפנק אותך ואיך שהוא התחיל לגעת בי הוא מנקר ונרדם, זה ממש העליב אותי ואמרתי לו שאני לא רוצה ככה כשהוא רדום וזזתי ממנו והוא באמת נרדם בכיף ואני בכיתי חצי לילה מעצבים. עוד לא יצא לי לדבר איתו מהבוקר וגם מתי שהוא העיר אותי בקושי דיברת איתו כי לא יכולתי עוד הייתי פגועה.
יש לנו בדר"כ סקס די טוב אבל בזמן האחרון זה קרה לו די הרבה שאין לו כוח להחזיר לי פינוקים ואני מוותרת או שהוא גומר בלי להתחשב בי. ואני באמת מפנקת אותו כל הזמן אז אני מרגישה מקופחת.
מה אני צריכה לעשות?
8 תגובות
עמוד 1
הוא לא מפנק - אל תפנקי.
סקס = אהבה הדדית. הוא כנראה שכח מה זה להתחשב בזוגתו......
לעשות סקס על הבוקר כששניכם ערניים.... וכמובן - לדבר איתו על כך.
תסלחי לי, אבל אני באמת לא חושבת שמישהי כאן יכולה לעזור לך ואני באמת לא מבינה למה את צריכה לפרסם זאת.... ועוד עם כל התאורים הפלסטיים האלה.
אולי פשוט תנסו להפוך את הסדר? קודם את ואחר כך הוא...
בלי קשר- את בטח יודעת שזה מנגנון השמדה עצמי של הגברים- הם לא מסוגלים לעשות כלום אחר כך חוץ מלהסתובב ולישון... אל תקחי ללב "..מישהו צחק עלי ושלח אותך אלי, איך זה הפכת על פיו את עולמי.
לא יודעת את נפשי כי ליבי כבר לא חופשי, ככה נשביתי למה לא להודות..."
גברים גברים
לינבר אני חושבת שאת מוציאה את החשק גם למי שרוצה לעזור ולהגיב אם את חושבת שאת לא יכולה לעזור אז אל תתייחסי
אני חושבת שמה שהכי חשוב ביחסים זה תקשורת , אם יש תקשורת טובה אז רוב הסיכויים ששני הצדדים יהיו מרוצים כי ככה כל אחד יודע מה הצד השני מצפה
אני היתי אומרת לו קודם אני אח"כ אתה
מוכר מוכר... גברים...
יכול להיות שהוא בכלל לא מודע לעובדה שאת פגועה, יכול להיות שהוא לא מודע בכלל לכל העניין בכלליות. אם לא תגידי לו הוא לא ידע, תדברי איתו וכמו שבנות ייעצו לך, קודם את אחרי כך הוא