היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יותר נכון מקבץ שאלות מפגרות שלא היה לי נעים לשאול, אבל בכל זאת.....
1. מה לעזאזל מעצבן אתכן ביובל המבולבל? הילדות שלי מתות עליו! וגם אני המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
16 תגובות
עמוד 1
1. מה מעצבן ביובל המבולבל? הקול שלו!!! 2. לא היה לי מעולם ניילון על המזרן. 3. חולות? מפנקים? על מדובר??? אם אני לא אדאג לעצמי אז חבל לי על הזמן. 4. יאיר עשה קקי בסלון - עשינו את עצמנו מאושרים (כדי שלא ייבהל) וניקינו מהר. 5. עוד לא יצא לי לראות איך חוגגים. 6. מעיל יש משנה שעברה. מגפיים גם אני מתלבטת... "..מישהו צחק עלי ושלח אותך אלי, איך זה הפכת על פיו את עולמי.
לא יודעת את נפשי כי ליבי כבר לא חופשי, ככה נשביתי למה לא להודות..."
1. מה לעזאזל מעצבן אתכן ביובל המבולבל?הילדות שלי מתות עליו! אני שונאת את השטויות שהוא מדבר ולכן מסננת להן את המלל ומשאירה רק את השירים!
1. מה לעזאזל מעצבן אתכן ביובל המבולבל? ,תהילה אוהבת אותו ואם הוא גורם לה לשבת על הטוסיק גם אני
2. למי שיש מיטת תינוק - השארתן את המזרן עם הניילון עליו? לא מצטבר שם אבק? עכשיו שאני לבד ואנחנו אצל ההורים שלי אנחנו ישנות יחד בזוגית..זה ה-פינוק 3. כשאתן חולות - מפנקים אתכן בבית? כרגע אין מי שיפנק אותי
4. הילד/ה שלכם עשתה כבר קקי/פיפי בסלון? לא התחלנו גמילה 5. איך חוגגים אצלכן בגן יומולדת? ההורים של הילד שחוגג קונים מתנות לילדים
6. קניתם מגפיים ומעיל לילד/ה? מעיל ומגפיים יש לנו עוד משוודיה למרות שלא הייתי קונה פה מגפיים
1. מה לעזאזל מעצבן אתכן ביובל המבולבל? השפה שלו
2. למי שיש מיטת תינוק - השארתן את המזרן עם הניילון עליו? לא מצטבר שם אבק? בעריסה הורדתי את הניילון וכל שבוע הייתי מנקה אותו מהאבק לכן עכשיו במזרון החלטתי להשאיר את הניילון ולמרות שיש אבק על הניילון אני מנקה אבל כך המזרון לא נהרס
3. כשאתן חולות - מפנקים אתכן בבית? לוי בזמן ובמצב רוח
1. דנדוש רק עכשיו התחילה לאהוב אותו ואת השירים ומנסה לשיר חלקים אז...................... אם הנסיכה אוהבת מי אני שאומר משהו אחר?
2. אני קיבלתי את המיטה שלה מבת דודה שלי וזה היה כבר בלי ניילון
3. גם שהייתי עם המאנ%%%$$ מעולם לא פינק אותי אני פינקתי את עצמי (אבל גם שאני חולה אני הולכת לעבוד)
4. עדין לא בשלב הגמילה
5. עדין לא חגגתי לה (שנה שעברה נפל על פסח חול המועד והיה חופש בגן)
6. מעילים יש לדנדוש 2 שקיבלה אחד מהבת דודה ואחד משנה שעברה מחברה של אמא שלי מגפיים כרגע מיותר דנדוש עדין לא הולכת רק מתחילה עם חפצים
את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם
1- אנחנו לא רואים יובל המבולבל, שקד עדיין לא בקטע
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
1. מה לעזאזל מעצבן אתכן ביובל המבולבל? 1. עדיין לא יצא לי לראות אותו לגמרי להרבה זמן אז אותי הוא עדיין לא מעצבן
1. מה לעזאזל מעצבן אתכן ביובל המבולבל? הילדים מתים עליו וגם אני מזמזמת את השירים אבל מעצבן שהילדים לומדים משם שטויות כמו 2+ 2 זה 3.
2. למי שיש מיטת תינוק - השארתן את המזרן עם הניילון עליו? לא מצטבר שם אבק? מיטת תינוק היתה בלי ניילון אבל על המיטת נוער של אופק שמתי ניילון כי מגן מזרון לא עוזר נגד הפיפי... 3. כשאתן חולות - מפנקים אתכן בבית? בדר"כ לא...רק אם אני מבקשת להכין תה או משהו. כשהייתי שבוע עם שלשולים והקאות בעלי "פינק" אותי בעירוי בבית..
אשכרה משעמם לך אבל אני תמיד שמחה להשתתף בסקרים
1. יובל המבולבל מצחיק אותי
בנות- גם לי יש את המזרון של עמינח, אבל אני לא מצליחה להבין על איזה נילון אתן מדברות? אם זה הנילון השקוף של האריזה, ברור שלהוריד!!! אבל אם זה ה"נילון" הקשיח עם הציורים של הדובונים עליו, הוא מתוח על הספוג של המזרן ויש לו ריץ' רץ', אותו לא צריך להוריד! למה אתן מתכוונות?
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
1. מה לעזאזל מעצבן אתכן ביובל המבולבל? האמת??? שום דבר!