כאבי בטן וגב תחתון בשבוע 12 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,
    כבר 5 ימים אני סובלת מכאבים חזקים שמתגברים במיוחד בזמן עמידה או הליכה, הפנו אותי למיון- עשו לי את כל הבדיקות ב"ה העובר בסדר אבל הם לא מוצאים את מקור הכאב (זה לא כירוגי -הכאבים הם יותר מאזור הרחם,הבטן התחתונה)
    היום הייתי אצל הרופא נשים שלי והוא טוען שזה בגלל שהרחם יוצאת החוצה מתוך האגן. נשמע לכן סביר? הגיוני?

בכל אופן הוא הביא לי 10 ימי מנוחה...
    עוד שאלה בבקשה... אם חס וחלילה הכאבים ימשכו לי אחרי ימי המנוחה... הבנתי שבשביל לקבל שמירת הריון אני צריכה 30 יום רצוף..או ש 10 ימים ועוד 10 ועוד 10 זה מספיק? אני מקווה שהשאלה ברורה... התכוונתי שהוא צריך לכתוב לי בתום ה 30 יום את חופשת המחלה או מספיק להגיש את ימי המחלה שצברתי...כמובן בתנאי שהוא יסכים לתת לי שמירת הריון

2 תגובות
עמוד 1
  • זה מאוד הגיוני מה שאמר הרופא....היה לי בדיוק אותו הדבר בהריון הראשון שלי והגעתי עם זה למיון ואחרי כל הבדיקות אמרו לי אותו הדבר....המשך הריון קל ותקין
  • מאד מוכר.....גם לי היו כאבי גב......

לגבי השמירת הריון אין לי מושג.......אבל בטח הרופא יודע
    המסנג'ר שלי: ortaly10@hotmail.co.il
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה