היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני קוראת כאן הרבה אבל לא מגיבה. אבל הפעם הייתי חייבת כי כמו שזכותך לכתוב, אז גם זכותי. אני מצטערת מראש על ההתבטאות, אני בתחילת הריון רביעי וההורמונים עובדים.
אז תקשיבי, אחותי, יש לי כמה דברים להגיד לך: אני באה מבית מאוד דתי וגם בעלי ושנינו חוזרים בשאלה. אני כותבת אליך בשבת ואת גרמת לחילול שבת הזה כי באמת הדברים שאת כותבת נשמעים כמו הטפה ואת נישמעת כאילו את יודעת יותר טוב מכולם מה טוב ומה לא. את נשמעת כמו האנשים שחושבים שהם המשיח ובסוף מאשפזים אותם (הכרתי שניים כאלה)...
ומה שכתבת "אז כנראה מי שמפריע לה פה שכותבים משהו על הדת.... אז באמת יש משהו בליבה שאומר שמשהו פה נכון......" אז רק תסתכלי על עצמך ועל ה"פאנטים". מה מפריע לכם שנחלל שבת ולא נלך עם כיסוי ראש ולא נשמור טהרה? זה מפריע לכם כי אולי משהו פה נכון ואנחנו צודקים.
אני אקפיץ את ההודעה במוצ"ש, אם יהיה לי כוח להכנס שוב...
8 תגובות
עמוד 1
אסתיס, אני לא יודעת מי את, ממש לא מוכר לי שמך. לא מסכימה עם קוקו-קוקינה בשום פנים ואופן. אבל - לכתוב " ואת גרמת לחילול שבת הזה " סליחה. את נשמעת כמו בעל מכה שמאשים את האשה בכך שהוא היכה אותה...
מסכימה עם לינברי את חיללת את השבת כי את רצית אף אחד לא גורם לחילול שבת רק האדם עצמו !!!!!!!
את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם
אסתיס
באמת נשמע שההורמונים עובדים עזבי אותך משטויות בשביל הבייבי
תרגעו היא חזרה בשאלה ]
מתוקה, לי ולנו (לחוזרים בתשובה ולחרדים שביניהם) זה לא מפריע. למי שזה מפריע - זה לקדוש ברוך הוא בכבודו ובעצמו.
קוקינה, בלב שלם, באמונה מלאה אני משוכנעת, שאין לאף אחד בעולם הזה בדל של זכות לדבר בשמו של הקדוש ברוך הוא בכבודו ובעצמו. לא את, ולא אף אחד אחר - יודע מה הוא אוהב ומה הוא שונא, מהן העדפותיו ומה מפריע לו. דברייך הם חילול השם מהסוג הגרוע ביותר שקיים. וכי מי את, בת האנוש הקטנה, שתתיימרי לדעת מה מפריע לו?... מי שמך לדבר בשמו?... כל שאת יכולה לומר, הוא שזה מפריע לך. ובדיוק בנקודה הזו - חזרנו לתחילתו של הויכוח... בזה שאת מגייסת את העדפותיו וסלידותיו של אלוהים ממעשי בני האנוש את חוטאת חטא חמור. תסלדי את ממה שאת רוצה, והעדיפי את העדפותייך. אף אחד לא יגיד לך מאום. זו זכותך כבת אנוש. חיי את חייך כרצונך. אבל לא לך לקבוע מה אלוהים מעדיף. את זה, לצערנו (או לשמחתנו) - אף אחד לא ממש יודע...
מאיפה את יודעת? הוא אמר לך??? די עם השטויות יש אני מאמין ויש אני לא מאמין וכו'.. תחיו עם האמונות שלכן ואל תכפו על אחרים. גועל נפש]